ROMÂNIA NU VA PARTICIPA LA CONCURSUL EUROVISION 2024

EUROVISION

Acum câteva luni am avut surpriza foarte plăcută să constat că între “Eurovision” și “Românii au talent” există de-o vreme încoace o mică-mare diferență. Hai să vedem un pic ce diferențe notabile am observat între aceste două concursuri…

De exemplu, acum câțiva ani, concursul Eurovision a fost câștigat de încântătoarea “femeia cu barbă” (de fapt, avea și mustață!) de-o rară frumusețe (am vrut să spun “de-o frumusețe izbitoare” dar m-am abținut ca să nu zică cineva că exagerez!). Membrii juriului Eurovision au acordat acestei “doamne” (în realitate este vorba despre un domn care se crede doamnă!) premiul cel mare pentru talentul său extraordinar, vocea sa superbă și mai ales frumusețea sa ieșită din comun. Avea niște calități atât de deosebite încât s-a considerat că este cu mult peste toți ceilalți participanți la concursul Eurovision. Îți dai seama imediat de acest lucru doar dacă te uiți două secunde la fotografia de mai jos. Atenție! Vă rugăm să vă puneți centura de siguranță! Țineți-vă bine ca să nu cădeți de pe scaun! Bau!

CONCHITA WURST - FEMEIA CU BARBA SI MUSTATA

La ediția de anul trecut, am avut un mic (de fapt, mare!) șoc când am văzut cine a reprezentat România la Eurovision: un personaj extrem de ciudat, un căzut din stratosferă sau chiar din Lună, un individ care mie mi se pare că e cam “pe invers”… Cei de la Televiziunea Română au luat o mare plasă (am evitat termenul neacademic “țeapă” pentru că sunt un băiat delicat!) pentru că au crezut că pentru a avea șanse să câștigăm Eurovision trebuie să trimitem acolo pe cineva care să arate cât mai excentric, cât mai strident, cât mai șocant, cât mai dezaxat. Au crezut că dacă “femeia cu barbă și mustață” (trimisă de Austria în 2014 la Eurovision) a câștigat concursul, atunci înseamnă că tot asta este rețeta și pentru România. Și în nemăsurata lor înțelepciune s-au gândit să-l trimită la Eurovision 2023 pe papițoiul ăsta dubios care nici nu știe ce-i cu el, sărmanul! Se pare însă că inspirația le-a jucat feste și rezultatul a fost exact pe măsură: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023 iar românii au rămas ca de obicei cu buza umflată și cu sute de mii euro cheltuiți de pomană din bugetul public adică din buzunarele noastre, ale contribuabililor care ne plătim toate taxele și impozitele.

O să vă cruciți dacă veți vedea în fotografia de mai jos cine “a reprezentat” România la Eurovision 2023. Un personaj care în opinia mea și a multor altora, n-avea ce să caute pe scena din Liverpool! Pe mine în niciun caz nu mă poate reprezenta acest individ. Cum a fost oare posibil să reprezinte România?!? Mi-e imposibil să înțeleg aceste criterii de selecție. Doamne ferește! Doamne apără și păzește!

REPREZENTANT ROMANIA LA EUROVISION 2023

(foto: infomusic.ro)

REPREZENTANT ROMANIA EUROVISION 2023

(foto: wowbiz.ro)

SPRE DEOSEBIRE DE SPECIMENELE DE MAI SUS CARE NE-AU ORIPILAT LA EUROVISION, AM DESCOPERIT LA CONCURSUL “ROMÂNII AU TALENT” UN ÎNGERAȘ NUMIT RAREȘ PRISACARIU CARE PROMOVEAZĂ ADEVĂRATELE VALORI DE CARE AVEM CU TOȚII NEVOIE ȘI FĂRĂ DE CARE NU PUTEM TRĂI PE ACEST PĂMÂNT! NU-MI VINE SĂ CRED CĂ AM PUTUT VEDEA CEVA ATÂT DE FRUMOS LA “ROMÂNII AU TALENT”!

Click pe materialul video de mai jos ca să înțelegeți DE CE acest copilaș minunat a câștigat sezonul 13 al concursului “Românii au talent”:

VESTEA CEA MAI BUNĂ ESTE CĂ TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ A DECIS CĂ ROMÂNIA NU VA MAI PARTICIPA LA CONCURSUL EUROVISION 2024

În sfârșit, le-a venit mintea la cap după ani și ani de zile dar mai bine mai târziu decât niciodată! Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune a stabilit că nu poate plăti taxa de participare de 180.000 euro deoarece bugetul pentru 2024 „nu conține suficiente fonduri” pentru a garanta participarea României la concursul internațional Eurovision 2024. Doamne ajută ca această decizie să fie definitivă și irevocabilă/ireversibilă!

Ar fi bine, normal și logic ca adevăratul motiv al acestei decizii să nu fie exclusiv de natură financiară (așa cum a susținut oficial conducerea TVR). În opinia mea, adevăratul și singurul motiv întemeiat al retragerii PERFECT JUSTIFICATE a României de la Eurovision 2024, ar trebui să fie DERIVA IDEOLOGICĂ a acestei mizerii de concurs care a ajuns ca pur și simplu să ne scârbească. Apropo… La Eurovision 2023, unde România a obținut cel mai slab rezultat din istorie, TVR a cheltuit aproape 400.000 de euro pentru participarea la acest concurs.

Să dea Dumnezeu ca România să nu mai participe NICIODATĂ la Eurovision pentru că n-avem nimic de pierdut, nu-i nici o tragedie că nu mai aruncăm banii pe fereastră și nu ne mai aliniem la “valorile” întunericului acestei lumi depravate și murdare care se afundă din ce în ce mai mult în mocirla păcatului și a morții!

2 thoughts on “ROMÂNIA NU VA PARTICIPA LA CONCURSUL EUROVISION 2024”

  • @ Lidia Ciopașiu

   Îmi cer mii de scuze că în ultimul timp nu mi-am mai verificat cu atenție panoul de control al site-ului din cauza timpului extrem de limitat. Abia astăzi am observat comentariul și l-am aprobat.

   Așa este, sunt întru totul de acord. Este mare păcat că în loc să trimitem un om de valoare la concursul Eurovision 2023, ne-am trezit că România a fost “reprezentată” de acel personaj bizar (ca să nu spun mai mult!) care în opinia mea n-avea ce să caute acolo.

   Trăim într-o lume a întunericului în care valorile au fost răsturnate sau mai bine zis înlocuite cu non-valorile. Slavă Domnului că s-a luat decizia înțeleaptă ca România să nu mai participe la mizeria asta de Eurovision! Mie mi-a plăcut foarte mult de băiețelul Rareș Prisacariu care a câștigat binemeritatul premiu în valoare de 120.000 de euro de la concursul „Românii au talent” (sezonul 13), așa cum am menționat în articolul meu de mai sus.

   Mulțumesc mult pentru comment. Har, pace și binecuvântare de la Dumnezeu! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow