ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

ROMÂNIA SUFOCATĂ DE VIRUSUL SARS-COV-2 NU MAI ARE LOCURI LIBERE ÎN SECȚIILE DE TERAPIE INTENSIVĂ ÎN TIMP CE DEMENȚII CONTESTĂ PANDEMIA ÎN CIUDA TRAGEDIEI NAȚIONALE ÎN DERULARE

ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA - SECTIA REANIMARE

(foto: rfi.ro)

Sunt oameni cărora le citești în ochi că au înțeles, acolo, pe patul de spital, ce putea să facă o mască: Diferența față de chinul prin care trec ei.”
(Conferențiar Universitar Dr. Elena Copaciu – Medic Primar Anestezie Terapie Intensivă)

Inconștienții zbiară ca turbații “Jos masca! Avem imunitate!” în timp ce participă la proteste publice neautorizate pentru un număr mare de persoane și stând “bot în bot” fără mască de protecție și fără să respecte regulile de distanțare fizică de minimum 2 metri între ei ca să nu mai discutăm de regulile elementare de bun simț. Și ce dacă prin lipsa lor de înțelepciune transmit coronavirusul pe cale aerogenă de la unul la altul? Și ce dacă pleacă acasă infectați (asimptomatici) și le fac “cadou” acest blestemat SARS-CoV-2 părinților sau bunicilor care sunt în vârstă și care pot muri CU ZILE din cauza lor? De fapt, în crasa lor ignoranță și prostie, ei nu înțeleg că această variantă indiană predominantă (tulpina Delta) a virusului îi poate duce în mormânt chiar și pe ei chiar dacă sunt mai tineri. S-a observat în ultimul timp că au început să facă forme foarte grave de boală chiar și tinerii. Nu mai contează că ai vârsta sub 40 de ani sau sub 30 de ani pentru că acest coronavirus s-a adaptat, s-a specializat și a devenit mult mai virulent, atacând oameni de toate vârstele, inclusiv tineri, adolescenți, copii și chiar bebeluși! Mulți coronasceptici conspiraționiști insistă în inconștiența lor că virusul SARS-CoV-2 generează un procent de mortalitate “destul de mic” dar ei nu înțeleg că în cazul acestei infecții discutăm de cel puțin patru aspecte care ar trebui să ne pună pe gânduri:

1. Din acel procent “destul de mic” de mortalitate, putem ajunge să facem parte oricare dintre noi pentru că nu știm ce afecțiuni cronice ascunse sau ce fel de sistem imunitar avem.

2. Poate că nu ne pierdem neapărat viața dar suferințele specifice formelor grave ale bolii Covid-19 sunt cumplite, chinurile respiratorii îndurate sunt inimaginabile. Recuperarea FIZICĂ post-spitalizare este lentă și dificilă. Nu mai discutăm de recuperarea PSIHICĂ pentru că mulți dintre cei care au văzut moartea cu ochii în Reanimare (A.T.I.), se confruntă cu un sindrom post-traumatic sever care lasă urme psihogene adânci, marcându-te grav, oricât de tare ai fi. Gândiți-vă doar la umilința îngrozitoare de a fi spălat în zonele intime de către altcineva care îți schimbă periodic pampers-ul ca la un copilaș pentru că la cel mai mic efort pe care îl faci, îți scade instantaneu saturația de oxigen, faci cianoză (te învinețești tot), te sufoci și aproape că îți pierzi cunoștința. Vrem neapărat să trecem prin așa ceva? O căutăm cu lumânarea?!?

3. Chiar dacă ești foarte bine îngrijit într-o secție de Anestezie Terapie Intensivă, în spitalele din România există șanse foarte mari SĂ ARZI DE VIU ȘI SĂ IEȘI DIN SPITAL ÎNTRE PATRU SCÂNDURI din cauza pericolului enorm de incendiu datorat suprasaturării aerului atmosferic cu o concentrație prea mare de oxigen care se poate aprinde instantaneu la cea mai mică scânteie produsă într-o priză sau într-un prelungitor electric supraîncărcat! Asta ne așteaptă! O moarte îngrozitoare produsă de flăcări și fum! Vreți să muriți în aceste chinuri groaznice?!?

4. Chiar dacă scapi cu viață din această boală nenorocită, poți să rămâi cu leziuni organice ireversibile (în special PULMONARE dar nu numai!) care te vor chinui toată viața cât vei mai trăi pe acest pământ. Îți convine?!? Mie, nu!

Să nu cumva să îndrăznim să dăm vina pe Domnul pentru ce ni se va întâmpla din cauza prostiei și lipsei noastre de înțelepciune, din cauza faptului că nu ne-am vaccinat, n-am crezut că acest virus EXISTĂ CU ADEVĂRAT, am considerat că este vorba de “o simplă răceală” sau de “o gripă ca toate gripele”! DA, este o gripă care pe unii îi duce în mormânt! ȘI NU DUMNEZEU ESTE DE VINĂ PENTRU ASTA CI INCONȘTIENȚA ȘI PROSTIA DIN CAPUL OAMENILOR, INCLUSIV A MULTOR CREDINCIOȘI DIN BISERICILE NOASTRE CREȘTINE!!!!!

Circa 9 din 10 români care dezvoltă forme grave de boală Covid-19 și ajung în ATI, fiind infectați cu tulpina Delta a virusului SARS-CoV-2, sunt NEVACCINAȚI!!! Ce părere aveți de chestia asta?!? Puținii vaccinați care ajung în ATI au vechi afecțiuni cronice (comorbidități).

Atât eu, cât și toți cei dragi ai mei, ne-am vaccinat acum câteva luni cu serul ARN mesager produs de Pfizer Biontech și ne simțim foarte bine. Nu ne-au băgat niciun cip nicăieri! Nici nu ni s-a schimbat ADN-ul și nici nu ne-am transformat în monștri! Nu suntem pe moarte cum cred unii în prostia lor, asigurându-ne că mai avem de trăit maximum 2-3 ani. De când a început pandemia (ianuarie-februarie 2020) și până în ziua de azi, NICIUNUL DINTRE NOI NU S-A INFECTAT NICIODATĂ CU VIRUSUL SARS-COV-2!!! De ce oare?!? În primul rând pentru că ne-a păzit Dumnezeu! În al doilea rând pentru că am respectat niște reguli elementare de bun simț, protejându-ne atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru. Așa credem că este normal!

Vă invit să vizionați câteva mărturii ca să vedeți ce înseamnă să ajungi într-o secție ATI, chinuindu-te și luptându-te cu disperare pentru fiecare gură de oxigen pentru că ai crezut că este vorba de o “plandemie” inventată de Bill Gates și ai crezut aberația cu “viermii din mască”.

CITEȘTE DOUĂ ARTICOLE EXCELENTE CARE TE VOR AJUTA SĂ TRAGI CONCLUZIILE CORECTE CARE SE IMPUN:

https://adevarul.ro/locale/slatina/ce-intampla-terapie-intensiva-pacient-grav-bolnav-covid-19-medic-tabloul-suferintei-deosebit-1_5e8981b15163ec4271730532/index.html

https://spotmedia.ro/stiri/sanatate/de-ce-intra-in-colaps-si-moare-o-persoana-cu-covid-19-fara-alte-afectiuni-interviu-cu-managerul-institutului-marius-nasta

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!