ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

ROMÂNII DIN 56 ORAȘE ȘI 24 ȚĂRI AU PROTESTAT ÎMPOTRIVA ABUZURILOR NORVEGIEI CARE A DISTRUS FAMILIA CREȘTINĂ BODNARIU, ARUNCÂNDU-LE COPIII ÎN DIVERSE FAMILII SUROGAT ATEISTE

protest-pentru-eliberarea-celorlalti-patru-copii-bodnariu-bucuresti-piata-victoriei-16aprilie2016

(FOTO: PAUL ION)

Mulțumim din toată inima bunului Dumnezeu că Marius și Ruth Bodnariu și-au recuperat unul dintre cei cinci copilași (bebelușul Ezechiel). Deși fericirea lor este foarte mare, totuși ei încă suferă cumplit din cauză că mai au încă PATRU COPII (două fetițe și doi băieți) care sunt azvârliți de autoritățile norvegiene ateiste în niște familii surogat. Patru suflete traumatizate de durerea despărțirii de cei doi părinți, patru inimioare zdrobite de acești NORVEGIENI MONSTRUOȘI ȘI TIRANI care au ca țintă distrugerea definitivă a familiilor creștine și ateizarea lor cu forța. Parcă am vorbi de Germania nazistă pentru că numai hitleriștii separau cu o brutalitate diabolică, copiii de părinți, frații de surori, soțul de soție, etc.

Pentru mine, Norvegia reprezintă un fel de lagăr de concentrare camuflat într-o așa zisă “țară democratică și civilizată” ridicată în slăvi de toți ateii care în marea lor majoritate NU AU COPII și habar n-au ce înseamnă să fii mamă sau să fii tată dar își permit să dea din gură și să vorbească niște prostii mai mari decât ei. Foarte interesant cât tupeu au în ei toți ăștia care n-au copii dar îi judecă cu asprime pe Marius și Ruth Bodnariu, dau sfaturi neavizate, tocmai ei care n-au niciun fel de experiență în acest domeniu dar în schimb au o ură ateistă fără margini împotriva tuturor creștinilor de pe fața pământului.
Dacă nu ești ateu ca ei, trebuie să ți se confiște copiii și trebuie să ți-i crească ateii, trebuie să-ți fie distrusă familia creștină și trebuie să fii ateizat forțat. Adică exact cam ce făceau Inchiziția și Cruciadele în Evul Mediu, cam așa se întâmplă astăzi în Europa postcreștină, doar că în loc să fii CREȘTINAT CU FORȚA (o mare prostie care nicio legătură cu litera și spiritul Evangheliei Domnului nostru Iisus Hristos) acum ești ATEIZAT CU FORȚA!!!!!! Deci nu s-a schimbat nimic față de secolele trecute, o luăm de la capăt cu aceleași metode criminale doar că sunt mai sofisticate și sunt aplicate cu mijloace mai subtile dar eficiente. Nu cred că mai e mult până când vom ajunge exact ca-n excelentul film “UCIDEȚI ADEVĂRUL!” produs de Adi Gliga. Trăim vremurile din urmă… Cuvântul Sfânt al Domnului se adeverește! Biblia nu e “cartea de povești” în care nu cred ateii ci este CARTEA care se împlinește cuvânt cu cuvânt, literă cu literă, acest lucru se poate vedea cu ușurință doar dacă ne uităm în jurul nostru. Evenimentele se derulează și se succed cu rapiditate, totul se petrece “ca la Carte” (observați că am scris “Carte” cu majusculă), vezi filmul de mai jos care ne vorbește în mod special tocmai despre această Carte:

SURSA: PRODOCENS MEDIA

http://live.antena3.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!