“SÂNGELE LUI SĂ MĂ CURĂȚEASCĂ DE ORICE PĂCAT!” ÎN LOC DE “SÂNGELE LUI SĂ FIE ASUPRA NOASTRĂ ȘI ASUPRA COPIILOR NOȘTRI!”

SANGELE LUI HRISTOS SA CADA ASUPRA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI

În Sfânta Scriptură, la Matei 27:19-25 (Noul Testament) este scris:

Pe când stătea Pilat pe scaun la judecată, nevasta sa a trimis să-i spună:
„Să n-ai nimic a face cu Neprihănitul acesta; căci azi am suferit mult în vis din pricina Lui.” Preoţii cei mai de seamă şi bătrânii au înduplecat noroadele să ceară pe Baraba, iar pe Iisus să Îl omoare. Dregătorul a luat cuvântul şi le-a zis: „Pe care din amândoi voiţi să vi-l slobod?”
„Pe Baraba”, au răspuns ei. Pilat le-a zis: „Dar ce să fac cu Iisus, care Se numeşte Hristos?”
„Să fie răstignit!”, i-au răspuns cu toţii. Dregătorul a zis: „Dar ce rău a făcut?” Ei au început să strige şi mai tare: „SĂ FIE RĂSTIGNIT!” Când a văzut Pilat că n-ajunge la nimic, ci că se face mai multă zarvă, a luat apă, şi-a spălat mâinile înaintea norodului şi a zis: „Eu sunt nevinovat de sângele Neprihănitului acestuia. Treaba voastră!” Şi tot norodul a răspuns:
Sângele Lui să fie asupra noastră și asupra copiilor noștri!

Cuvintele de mai sus sunt cumplite… Cel puțin eu, unul, sunt îngrozit!
Am mai auzit de câte unul sau altul (omul fără Hristos și fără Dumnezeu) care își blestemă ziua în care s-a născut dar n-am mai auzit niciodată să existe vreun popor care să se blesteme singur… E un fel de sinucidere colectivă…

După cum se poate observa din textul biblic de mai sus, Domnul Iisus Hristos (care din punct de vedere omenesc era evreu) nu a fost condamnat la moarte de romani. Cei care au cerut cu insistență răstignirea Neprihănitului, au fost… tocmai evreii!!! Pe de altă parte, indiferent dacă ne convine sau nu (printre noi există și așa ziși “creștini” care-i urăsc cu toată ființa lor pe evrei) mântuirea ne-a venit PRIN POPORUL EVREU! Dumnezeu nu a vrut ca Mântuitorul să se nască printre pieile roșii (indieni), nici printre eschimoșii din Alaska, nici printre chinezi sau japonezi, nici printre negrii din Africa, nici măcar printre arabi. Domnul nostru Iisus Hristos s-a născut… în Israel!

În Matei 12:36-37 există un avertisment care sună astfel:

“Vă spun că în ziua judecăţii, oamenii vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor pe care-l vor fi rostit. Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină şi din cuvintele tale vei fi osândit.”

Consecințele vorbelor aruncate cu atâta ușurință de poporul evreu cu prilejul condamnării și răstignirii Domnului Iisus Hristos, au fost dezastruoase. Blestemul a început odată cu asediul Ierusalimului și dărâmarea Templului de către armata romană în anul 70 după Hristos, apoi a continuat cu secole întregi de persecuții de neimaginat (vezi în special perioada Evului Mediu când “Sfânta Inchiziție” supranumită și “Sfântul Oficiu”, a ordonat arestarea și executarea prin ardere pe rug a unui număr enorm de evrei) și a culminat cu tragedia exterminării a peste șase milioane de evrei în lagărele naziste din timpul celui de-al doilea război mondial.

FEMEI SI COPII EVREI ADUSI DE ARMATA GERMANA IN LAGARUL DE EXTERMINARE AUSCHWITZ (1944)

Sursa foto:
https://allthatsinteresting.com/holocaust-photos#1

Unul dintre cele mai îngrozitoare lagăre de concentrare și exterminare a fost cel de la Auschwitz. În 1945, naziștii germani au încercat să distrugă această fabrică a morții dar n-au avut la dispoziție timpul necesar din cauza înaintării rapide a armatei sovietice care i-a luat prin surprindere. Nemții nu se așteptau ca rușii să avanseze atât de repede și au trebuit să se retragă urgent din zona Auschwitz. În acel context, o parte a lagărului de la Auschwitz, incluzând 39 de incinte, a rămas nedistrusă, constituind mărturia tragediei și morții a peste un milion de evrei. În zilele noastre, orașul Auschwitz se numește Oświęcim, are o populație de peste 40 mii de locuitori și face parte din teritoriul Poloniei care a avut graniță comună cu România în timpul celui de-al doilea război mondial. Prin acea frontieră comună au fugit spre România circa 100 DE MII cetățeni polonezi care astfel și-au salvat viața atât din mâinile naziștilor germani, cât și a staliniștilor sovietici ruși.

Vă invit să urmărim câteva minute un material video realizat recent cu ajutorul unei drone lansate de televiziunea britanică BBC chiar deasupra lagărului de la Auschwitz, așa cum arată astăzi, când se împlinesc peste 70 de ani de la eliberarea complexului morții de către trupele sovietice.

https://www.thesun.co.uk/news/10829470/colourised-pics-auschwitz-horrors-hitlers-regime-75-years-ago/

ATENȚIE! URMEAZĂ MĂRTURII VIDEO CARE DEPĂȘESC ORICE FEL DE IMAGINAȚIE A ORICĂRUI OM CU MINTEA ÎNTREAGĂ!!!

IMAGINILE-DOCUMENT AU FOST IMORTALIZATE CU AJUTORUL CAMERAMANILOR CHIAR ÎN ZIUA CÂND ARMATA AMERICANĂ A ELIBERAT LAGĂRELE NAZISTE DE CONCENTRARE-EXTERMINARE.

ESTE INTERZISĂ CU DESĂVÂRȘIRE VIZIONAREA DE CĂTRE CARDIACI, HIPERTENSIVI ȘI PERSOANE CU AFECȚIUNI PSIHICE!

AMERICANII AU REALIZAT ACESTE FILMĂRI LA FAȚA LOCULUI, TOCMAI CA SĂ NU SE SPUNĂ ÎNTR-O ZI CĂ HOLOCAUSTUL CONCEPUT DE HITLERIȘTII GERMANI “NU A EXISTAT” (MAI EXISTĂ ȘI DEMENȚI IRECUPERABILI CARE AFIRMĂ ACEASTĂ MINCIUNĂ REVOLTĂTOARE DEȘI IMAGINILE DE MAI JOS SUNT MĂRTURII ZDROBITOARE CARE SPULBERĂ ORICE ÎNDOIALĂ!!!)

https://praemeditari.wordpress.com/2015/04/02/profetiile-implinite-ale-lui-nietzsche-de-la-auschwitz-si-nu-numai/

Tagged with:

4 thoughts on ““SÂNGELE LUI SĂ MĂ CURĂȚEASCĂ DE ORICE PĂCAT!” ÎN LOC DE “SÂNGELE LUI SĂ FIE ASUPRA NOASTRĂ ȘI ASUPRA COPIILOR NOȘTRI!””

 • Mai mult decât dărâmarea Ierusalimului pe care Domnul Iisus a prevăzut-o și pentru care a plâns, spunând că nu va rămâne piatră peste piatră, evreii au fost împrăștiați de romani în toată lumea și țara lor a fost locuită de alte neamuri (filistenii sunt palestinienii din prezent)

  Dumnezeu îi iubește încă pe evrei, facilitându-le venirea în țara lor, și așteaptă să se întoarcă și ei la credința în Domnul nostru Iisus Hristos dar nebunia lor este încă mare, numai circa 2% sunt creștini în Israel și ei așteaptă să vină un MESIA acum!!!!

 • Întotdeauna, moartea unui număr mare de oameni
  este o tragedie, mai ales că mai niciodată, acești oameni nu au fost toți păcătoși sau de vină pentru ceva anume…
  și de aceea, subiectul devine sensibil…

  Multe sunt făcute de dragul sau împotriva religiei…

  • Andrada, din câte știu eu, hitlerismul (fascismul, nazismul sau cum vrei să-i spui) N-AVEA NICIO LEGĂTURĂ CU RELIGIA și nu cred că nemții
   au comis aceste atrocități inimaginabile din cauză că evreii aveau religia mozaică. Naziștii nu erau preocupați de religia oamenilor, ci DE RASĂ!!! Dictatorul Adolf Hitler considera că numai rasa ariană “superioară” (blonzii cu piele albă și ochi albaștri) merita să trăiască, în timp ce orice altă rasă trebuia spulberată de pe fața pământului, datorită faptului că era de “calitate inferioară”…

   Fascismul propovăduia ura de rasă (albii contra negrilor, evreilor, țiganilor, etc), iar comunismul avea ca obiectiv
   ura de clasă (țăranii și muncitorii împotriva intelectualilor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow