TOM THE CAT - BLOG EVANGHELIC EDUCATIV PENTRU ROMÂNI

SERVICIUL DE COMEMORARE OFICIAT ÎN AMINTIREA PASTORULUI VASILE TALOȘ – BISERICA BAPTISTĂ “BUNAVESTIRE” BUCUREȘTI

VASILE ALEXANDRU TALOS - PASTOR BISERICA BAPTISTA

Prin trecerea sa neașteptată în veșnicie, pastorul Vasile Taloș a lăsat multă durere în inimile tuturor celor care l-au cunoscut. A fost un adevărat slujitor al lui Dumnezeu și un părinte duhovnicesc care a iubit oamenii. Plecarea sa este o foarte grea pierdere dar nu numai pentru Biserica Baptistă ci pentru mulți credincioși indiferent de cultul creștin din care fac parte. Îmi voi aduce aminte întotdeauna de zâmbetul dumnealui și de căldura sufletească pe care o transmitea atunci când predica din Cuvântul Sfânt al Domnului. Nu voi putea uita cuvintele sale pline de înțelepciune și va rămâne mereu în inima mea. La revedere, scump frate păstor Vasile Alexandru Taloș! Să ne revedem cu bine în Împărăția lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!