SEXUL ÎN AFARA CĂSĂTORIEI

Adolescenta care regreta

Un subiect care trebuie tratat cu toată seriozitatea mai ales în zilele noastre.
Trăim într-o lume în care binele este privit ca fiind un lucru rău în timp ce răul este privit ca un lucru bun și normal, chiar indicat! Am scris de multe ori pe blogul meu despre cauzele multiple ale acestei degradări morale continue, despre răsturnarea de valori și promovarea antivalorilor, despre manelizarea și ferentarizarea României.

Acum vă invit să vizionați un material video foarte util pentru adolescenți și tineri, pentru elevi și studenți dar și pentru noi toți. Mulți dintre noi suntem părinți și avem copii prin licee sau facultăți. Nu putem fi indiferenți față de soarta copiilor noștri. Dacă televiziunile din România ar promova acest material video excelent, sunt sigur că ar exista un puternic impact și mulți tineri s-ar gândi de două ori înainte de a face PROSTIA VIEȚII LOR.

Acum mă voi opri aici cu comentariile și voi lăsa imaginile să vorbească.
Să luăm aminte!

Tagged with:

1 thought on “SEXUL ÎN AFARA CĂSĂTORIEI”

  • Lucrurile despre care vorbeste Pam sunt atat de adevarate, le stiam, dar cred ca e nevoie sa ti le mai amintesti din cand in cand… e atata adevar in vorbele ei, adevar pe care putini il stiu sau majoritatea nu-l cred.

    Nu-i la moda in secolul asta sa fii virgin, peste tot vei fi luat in ras, important e sa nu te dai batut, indiferent de cine, cel mai bun prieten, mama, tata (mai rar, dar exista si cazuri din astea…) te indeamna sa faci sex… ca e bine, te simti bine, nu mai esti stresat, esti tanar, de ce sa nu te distrezi si tu… bla bla bla… trebuie sa ramai tare, e greu ca naiba, dar se poate si nu e de ajuns sa fii doar virgin fizic, si cu gandul… dar asta e o alta parte a povestii.

    Cred ca cea mai memorabila faza din discursul ei, este spre sfarsit cand ii lauda pe cei care se abtin si asteapta casnicia, o mica lauda si incurajare ii face pe cei abstinenti sa nu uite de ce au ales aceasta cale si ca nu sunt singuri, asa cum credeau…

    Astea fiind zise, nu-L uitati pe Dumnezeu, oamenilor, nu-L mai ignorati, tot ce vrea, e binele nostru, care ptr noi e de neinteles si aparent dureros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow