SORANA CÎRSTEA A PLEDAT PENTRU NORMALITATE ȘI BUN SIMȚ ELEMENTAR

SORANA CIRSTEA - JUCATOARE ROMANA DE TENIS

(foto: instagram@soranacirstea)

Motto:
“DACĂ VREI SĂ SPUI ADEVĂRUL, PREGĂTEȘTE-TE SĂ SUFERI!”

Poate ați aflat deja că jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 37 în clasamentul WTA) a postat recent pe o rețea de socializare un mesaj foarte puternic și mai ales foarte clar în opinia mea.

“Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat de ea pe Instastory.

Aoleu! Ce s-a mai cutremurat pământul acesta plin de silnicie și păcate scârboase! Au început să zbiere și să urle ca disperații, ca niște turbați ieșiți din minți! Au jignit-o îngrozitor pe biata Sorana și au făcut-o ca pe o albie de porci, ca pe ultimul om de pe fața pământului. De ce? PENTRU CĂ A SPUS ADEVĂRUL!

Trăim într-o lume mizerabilă în care dacă îndrăznești să spui adevărul, riști să fii scuipat, înjurat și eventual călcat în picioare. Oare ce-o fi spus Sorana încât au fost atât de deranjați?!? A spus ceva rău? A sugerat cuiva să facă vreun lucru condamnabil? A îndemnat pe cineva să trăiască în păcat? NICIDECUM! Ba dimpotrivă, Sorana a avut o poziție foarte corectă și rațională făcând un apel public la normalitate. Asta a făcut! Sorana Cîrstea a pledat pentru normalitate și pentru bun simț. Ce poate fi rău în asta? E rău să spui adevărul în această lume a minciunii și a manipulării ideologice? N-ai voie să promovezi valorile în care crezi?!? Ne întoarcem la dictatură? Doamne ferește!

Eu o apreciez foarte mult pe Sorana Cîrstea pentru că a avut curaj să spună lucrurilor pe nume. A pus punctul pe “i”… Este și normal că pe mincinoși îi doare foarte tare când aud adevărul. Nu-l suportă! Nu vor să audă și să vadă nimic! Vor să trăiască mai departe în promiscuitate. Să nu cumva să le zici ceva și să nu îndrăznești să le atragi atenția asupra vieții imorale mizerabile pe care o trăiesc!

Aș dori să vă pun și eu o întrebare, tuturor celor care citiți acum rândurile mele. Voi vreți ca în România bărbații să fie femei, femeile să fie bărbați și copiii să nu fie inocenți? Se întâmplă deja pe alte meleaguri unde ideologia de gen a fost ridicată la rang de politică de stat. Aștept cu mare interes răspunsurile voastre la această întrebare.

Tagged with:

2 thoughts on “SORANA CÎRSTEA A PLEDAT PENTRU NORMALITATE ȘI BUN SIMȚ ELEMENTAR”

  • Și eu doresc ca bărbații să fie bărbați, femeile să rămână femei și copiii să rămână inocenți! Sorana Cîrstea nu a greșit cu nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow