SORANA CÎRSTEA ESTE EROUL NOSTRU NAȚIONAL

SORANA CIRSTEA - EROU NATIONAL AL ROMANIEI

(foto: ego.ro)

Sorana este una din marile românce ale istoriei noastre! De-a lungul veacurilor, românii au fost privilegiați să aibă femei de un calibru moral și intelectual deosebit. Sorana se încadrează în această mare comunitate de românce care fac cinste românilor și creștinismului.

Cuvintele Soranei au făcut ocolul pământului:

Make men masculine again! Faceți bărbații din nou masculini!
Make women feminine again! Faceți femeile din nou feminine!
Make children innocent again! Faceți copiii din nou inocenți!

Cuvintele ei nu au fost spuse la voia întâmplării. Ele au fost bine alese, cântărite și exprimate. Au fost exprimate în mod cuprinzător la momentul potrivit și în contextul potrivit.

La momentul potrivit pentru că încă suntem în toiul revoluției sexuale. În contextul potrivit pentru că marile evenimente sportive globale au devenit oportunități pentru promovarea neadevărurilor, fanteziei și mitologiei elgibitiste. Afirmațiile sunt cuprinzătoare pentru că, în cuvinte simple dar curajoase, ele exprimă denaturarea îngrijorătoare a ceea ce înseamnă să fii bărbat, femeie ori copil.

Am pledat și eu pe pagina mea de Facebook și în public, în discursurile mele, necesitatea redescoperirii autenticității naturii noastre firești biologice. Nu de puține ori am atenționat și accentuat relevanța masculinității la bărbați și am combătut feminismul anti-valoric. Bărbații ar fi bine să ia aminte din nou: bărbaților le stă bine cu masculinitatea.

De data asta pledoaria vine din partea unei femei, nu a mea. Femeile doresc să vadă în bărbați calitățile care îi fac bărbați.

Sorana amintește în pledoaria ei și copiii, dând de înțeles că unde lipsește bărbăția și feminitatea, copiii suferă. Nu au roluri naturale de imitat pentru ca băieții să devină bărbați la rândul lor iar fetele femei.

Comunitatea globală elgibitistă a atacat-o pe Sorana în modul deja bine cunoscut: cu cuvinte jignitoare, vulgare, intolerante și veninoase. Așa cum au făcut și cu o altă româncă de mare notorietate (Laura Bretan) în 2019.

Sorana a dat dovadă de mult curaj. De teamă, puțini dintre noi se mai împotrivesc revoluției sexuale în spațiul public. Sorana a făcut-o.
Sorana a dat dovadă de loialitate față de valorile sociale creștine fundamentale. Există doar bărbați, femei și copii, și nimic altceva. Puțini sunt aceia care mai afirmă aceste adevăruri fundamentale în spațiul public.

Sorana a dat dovadă de discernământ. Ea dă de înțeles că în ciuda confuziei sexuale promovată de secularism, există o singură formă de familie, familia naturală, formată dintr-un bărbat, femeie și copii. Puțini sunt aceia care încă mai afirmă acest adevăr etern în spațiul public.

Sorana a dat dovadă de intenționalitate. A afirmat adevărurile lui Dumnezeu în mod intenționat, nu din greșeală sau cu sila. Le-a afirmat într-un context care nu mai crede în principiile enunțate de ea. Puțini mai sunt aceia care încă afirmă aceste adevăruri în mod intențional și mai ales în spațiul public. Intenționalitatea lipsește la majoritatea dintre noi.

Sorana a dat dovadă de atașament față de identitatea ei creștină. Puțini dintre noi am fi avut determinarea să o facem în contextul Wimbledon-ului, într-o țară care cândva a fost creștină și care acum are un prim ministru hindus, un primar musulman în capitala țării și un creștin nepracticant pe tronul țării.

Sorana a dat dovadă de o bună educație morală. Și-a afișat educația morală în spațiul public, nefiindu-i rușine de ea, așa cum cei care nu agreează cu ea își afișează imoralitatea lor în spațiul public.

Pentru noi, Sorana este eroul nostru național!
Sorana, îți mulțumim! Te apreciem!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională!

Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact

AUTOR: Avocat Dr. Peter Costea – Președinte Alianța Renașterea Națională

SURSA:
https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/pfbid0mk8Kmw71jSf4ZDqUxUUpsRWgGs5AaQtB1HufCQGejkJA79HFuq4xprR3BqfGGg2sl

https://aliantarenastereanationala.ro/despre-arn/

#sorana cirstea

Tagged with:

2 thoughts on “SORANA CÎRSTEA ESTE EROUL NOSTRU NAȚIONAL”

  • Toată admirația pentru Sorana!

    Dumnezeu să o ocrotească și să lucreze ca fapta ei să fie o scânteie care să aprindă Biserica, să iasă în față, să apere valorile lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow