ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

STAR DIN FILMUL “STĂPÂNUL INELELOR” APĂRĂ CREDINȚA CREȘTINĂ ȘI O PREZINTĂ CA FIIND O FORȚĂ GENERATOARE DE BINE ÎN LUME

JOHN RHYS DAVIES - ACTOR STAPANUL INELELOR

Starul din trilogia cinematografică “Stăpânul Inelelor” apără credința creștină, argumentând că “lumea e un loc mai bun” datorită creștinismului. John Rhys-Davies, care l-a interpretat pe “Gimli” din “Stăpânul Inelelor”, a vorbit în apărarea credinței creștine.

Actorul britanic, care s-a întors ca actor de voce în versiunea animată a “Călătoriei creștinului”, a îndemnat oamenii să vadă creștinismul ca o forță generatoare de bine în lume.
“Mă consider un raționalist și un sceptic și mă găsesc în mod constant apărând creștinii și creștinismul” a afirmat Rhys-Davies pentru “The Cristian Post” în timp ce se afla pe covorul roșu la evenimentul anual Movieguide Awards, aflat la cea de-a 28-a ediție.
“Se pare că uităm faptul că civilizația creștină a făcut lumea un loc mai bun decât a fost vreodată”.

Rhys-Davis a făcut referire la abolirea comerțului cu sclavi ca fiind una dintre cele mai mari realizări ale creștinismului, ,,împreună cu lupta pentru libertatea de exprimare și dreptul la conștiință individuală”.

Acestea au evoluat în primul și al doilea secol al creștinătății romane, unde creștinul individual a spus, ,,Am dreptul de a crede, ceea ce cred eu și nu ceea ce îmi spune împăratul”. De acolo s-a dezvoltat toată ideea de democrație și de egalitate pe care le avem acum”, a explicat actorul.

,,Datorăm creștinismului cea mai mare obligație de recunoștință pe care o generație o poate avea, iar a o diminua ca fiind irelevantă, reprezintă resturile unor minți mai degrabă necugetate, cred eu”.

Într-o industrie cu un sentiment anti-creștin agresiv, este încurajator să vedem cum un actor proeminent recunoaște pe drept binele incalculabil pe care credința creștină l-a adus în lume.

SURSA:
https://www.facebook.com/prodocensmedia/photos/pb.406641929502791.-2207520000../1545413692292270/?type=1&theater

https://www1.cbn.com/cbnnews/entertainment/2020/february/lord-of-the-rings-star-defends-faith-argues-that-christianity-has-made-the-world-a-better-place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!