ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

STATELE UNITE AU LANSAT 59 RACHETE DE CROAZIERĂ PESTE O BAZĂ MILITARĂ SIRIANĂ DATORITĂ ATACULUI CHIMIC RECENT AL REGIMULUI ASSAD ASUPRA CIVILILOR NEVINOVAȚI

DONALD TRUMP - PRESEDINTELE STATELOR UNITE ALE AMERICII

(foto: huffingtonpost.com)

Noaptea trecută (joi spre vineri 6-7 aprilie 2017) președintele Donald Trump
a ordonat forțelor militare americane să dea o ripostă dură, regimului dictatorului sirian Bashar al Assad care în urmă cu câteva zile a dispus bombardarea orașului Idlib, expunând chimic populația civilă siriană nevinovată. În urma acestui bombardament, un depozit de arme chimice din orașul Idlib a explodat, producând o tragedie greu de descris în cuvinte, în care peste 86 de civili nevinovați (20 de femei, 30 de copii și alte persoane în vârstă) au murit în chinuri îngrozitoare prin sufocare lentă, produsă de inhalarea substanțelor toxice răspândite în aer. Bombardamentul orașului Idlib a fost lansat din avioane de tip Suhoi (de producție rusească), aparținând armatei siriene aflată sub comanda lui Assad. Președintele Trump a declarat că acest lucru este oribil și nu trebuie să se mai întâmple niciodată. Drept consecință, americanii au lansat 59 de rachete de croazieră Tomahawk de pe două dintre navele lor de război (portavionul USS Ross DDG-71 și portavionul USS Porter DDG-78) staționate în Marea Mediterană și au distrus baza aeriană militară siriană Shayrat de unde decolaseră avioanele de luptă care au bombardat orașul Idlib și depozitul chimic.

Federația Rusă a fost informată și consultată de americani înainte ca președintele Trump să ordone lansarea celor 59 de rachete de croazieră asupra regimului dictatorului sirian.

Iată ce a declarat președintele Donald Trump în conferința sa de presă:

“Tonight, I ordered a targeted military strike on the air field in Syria from where the chemical attack was launched,” Trump said during short remarks to reporters at Mar-a-Lago. “It is in this vital national security of the United States to prevent and deter the spread and use of deadly chemical weapons.”
“There can be no dispute that Syria used banned chemical weapons, violated its obligations under the Chemical Weapons Convention and ignored the urging of the UN Security Council. Years of previous attempts at changing Assad’s behavior have all failed and failed very dramatically”.

Doamne Tată Ceresc, facă-Se voia Ta cu privire la tot ce va urma!

SURSA:
https://live.antena3.ro/

DONALD TRUMP ESTE PRESEDINTELE AMERICAN CARE TRECE DE LA VORBE LA FAPTE

(foto: FOX NEWS CHANNEL – AP PHOTO/ALEX BRANDON)

CE SUNT RACHETELE DE CROAZIERĂ DE TIP TOMAHAWK?

Rachetele de croazieră Tomahawk fac parte din arsenalul aliaţilor de 30 de ani. O rachetă Tomahawk BGM – 109 cântăreşte 1,5 tone, are circa șase metri lungime şi costă între 600.000 şi 1,2 milioane dolari, putând transporta focoase de până la 500 de kilograme. Sunt lansate de pe nave militare şi submarine şi pot atinge cu precizie ţinte la distanţe de până la 2500 de km, conform experţilor militari.

Aceste rachete sunt dificil de detectat de radar, deoarece au o secţiune mică şi zboară la joasă înălţime. După lansare, motorul rachetei alimentat cu combustibil solid accelerează, până când un motor turbofan preia zborul care ajunge la 880 de kilometri pe oră.

Tomahawk, rachete subsonice de croazieră, au cunoscut mai multe îmbunătățiri de-a lungul anilor, iar acum sunt produse de Raytheon, companie care în decembrie a primit o comandă de a produce 214 rachete din cea mai nouă generație (Block IV), ca parte a unui contract de 300 milioane dolari.

Noua generație a rachetelor Tomahawk este dotată cu tehnologia care permite schimbarea țintei în timp ce racheta este în zbor.

Numele rachetei vine de la un tip de topor folosit de indienii Powhatan din Virginia, un grup etnic care a dispărut pe la 1800. Rachetele Tomahawk au fost dezvoltate în anii ’70 de Armata SUA și prima generație a intrat în utilizare în 1983.

SURSA:
https://www.dcnews.ro/rachetele-tomahawk-ce-sunt-i-cat-costa_538797.html

RACHETA TOMAHAWK BGM109 DE PRODUCTIE AMERICANA ARE O RAZA DE ACTIUNE DE 2500 KM

http://observator.tv/extern/masacrul-de-la-khan-sheikhoun-francezii-au-dezvaluit-cine-a-folosit-gazul-sarin-care-a-ucis-87-de-copii-femei-si-barbati-207722.html

https://www.news.ro/externe/seful-pentagonului-sustine-ca-nu-exista-nicio-indoiala-ca-regimul-sirian-detine-in-continuare-arme-chimice-1922404921072017041816918839

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!