ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

SUNTEM ÎN PLIN RĂZBOI MONDIAL. UN RĂZBOI DE COTROPIRE IDEOLOGICĂ, SCRIE JURNALISTUL ADRIAN PĂTRUȘCĂ

CONFUZIA SEXUALA SE DATOREAZA COTROPIRII IDEOLOGICE ATEISTE NEOMARXISTE

“În vreme ce nebunii umblă liberi și sunt ocrotiți, oamenii sănătoși trebuie să facă eforturi pentru a-și ascunde normalitatea. Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică în care popoarele fac eforturi disperate să reziste năvălitorilor ce urmăresc să le ocupe nu țările, ci mințile. Să le distrugă nu trupurile, ci sufletele.”

(Adrian Pătrușcă – Jurnalist Evenimentul Zilei)

ADRIAN PATRUSCA - JURNALIST EVENIMENTUL ZILEI

Marți 12 februarie 2019, Parlamentul Franței a adoptat la o primă lectură un amendament la Legea Educației, în care termenii „Tată” și „Mamă” au fost înlocuiți în documentele oficiale cu „Părinte 1” și „Părinte 2”.

Inițiatoarea amendamentului este Valérie Petit, deputată a formațiunii „La République en Marche!”, a președintelui Emmanuel Macron. Scopul demersului, spune Petit:
„Ancorarea în legislație a diversității familiale a copiilor”.
Cu exact șase luni în urmă, pe 10 august 2018, într-o altă țară UE, Italia, ministrul de Interne Matteo Salvini anunța revenirea la termenii tradiționali de „Tată” și „Mamă” în documentele oficiale, în locul celor de „Părinte 1” și „Părinte 2”.

Salvini, care este și șeful formațiunii „La Lega”, explica: „Vom apăra familia naturală, întemeiată pe uniunea dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE” și adăuga: „Este un gest mic, dar voi face tot posibilul ca acest lucru să fie menționat în Constituție”. Dacă termenii din aceste știri de presă vă sună cunoscut este un semn că acest cumplit război care sfârtecă Occidentul a cuprins și România. În ciuda celor care se dădeau de ceasul morții să vă convingă că „Referendumul pentru Familie” este complet inutil și doar o diversiune a lui Dragnea.

Aberația cu „Părinte 1” și „Părinte 2” este o găselniță a instrumentului lingvistico-ideologic al Corectitudinii Politice, soră bună cu „Nouvorba” din „1984” a lui Orwell. Ea urmărește, chipurile, să nu ofenseze familiile homosexuale, care, pasămite, s-ar simți excluse sau frustrate de dualismul „Tată” – „Mamă”. Cei care doresc să arate că sunt destupați la minte și consideră că, la urma urmei, un mic artificiu de exprimare este moral dacă evită jignirea unor persoane, așadar poate fi acceptat, sunt naivi. Mai întâi, că ocolirea Adevărului se numește Minciună, nu Morală. Apoi, că formula „Părinte 1 – Părinte 2” nu rezolvă nimic, ci doar deschide o Cutie a Pandorei. Acest lucru este favorizat tocmai de regulile sacrosancte ale Corectitudinii Politice.

Iată de ce: Numerotarea părinților cu 1 și 2 presupune instituirea unei ordini. A unei întâietăți. Cine va fi numărul 1 și cine numărul 2 în cuplurile heterosexuale, zdrobitor majoritare încă în toate societățile? Până de curând, potrivit tradițiilor creștine, Tatăl era pomenit primul, în calitate de cap al familiei, iar Mama, a doua. Dar acele vremuri s-au dus. Acum au venit vremurile lui #MeToo și ale feminismului.

De aceea, pare firesc ca femeia să fie înregistrată ca „Părinte 1”, iar bărbatul ca „Părinte 2”. Însă, tot acum, sunt și vremurile imigrației și ale islamismului în fața căruia se ploconește civilizația occidentală. Ori, femeia pusă înaintea bărbatului ar fi ceva strigător la Allah și pedepsit cu moartea de Sharia. Ce facem atunci cu #MeToo? Aici ne poate ajuta un alt instrument din arsenalul marxismului contemporan, Intersecționalitatea. Aceasta este o teorie apărută în 1989, în Statele Unite, inovație ideologică a activistei Kimberle Williams Crenshaw.

Pusă pe gânduri de o realitate istorică din secolul XIX, anume că activistele de culoare nu erau primite în rândul feministelor, Crenshaw a inventat o scară a victimelor abuzurilor sociale și politice, în funcție de vulnerabilitatea lor.

Adică, feministele de culoare erau victime duble: ale societății patriarhale și ale feministelor albe. Or, potrivit Intersecționalității, imigranții (mai ales cei musulmani) sunt considerați mai vulnerabili decât populația băștinașă (mai ales dacă este albă și creștină). Așadar, suntem obligați să revenim la bărbatul – Părinte 1 și femeia – Părinte 2, formulă de care fugeam.
Și suntem abia la intrarea în labirint.

Ceva mai încolo pe coridoarele încâlcite ale ideologiei putem întâlni de pildă cazul unui cuplu format din doi bărbați, dintre care unul se declară femeie, fără a-și fi făcut operație chirurgicală (adică este „transgen”).

Cine va avea întâietate? Potrivit Intersecționalității, femeia-bărbat.
Anul trecut a făcut vâlvă scandalul dintre feministe și transgeni: primele, prin cunoscuta activistă australiană Germaine Greer, au afirmat că un bărbat biologic care se declară femeie nu poate înțelege cu adevărat sufletul feminin; în replică, transactiviștii au declarat că Greer și colegele ei nu sunt decât niște TERF-e, adică Trans-Exclusionary Radical Feminists.

Lucrurile se complică și mai mult în cazul invers, în care avem un cuplu de două femei, dintre care una se declară bărbat. Cine are întâietate: femeia, pentru că e femeie, sau bărbatul-femeie, pentru că e minoritate sexuală? Situația devine de-a dreptul fără ieșire, dacă în cazurile de mai sus, înlocuim persoanele transsgen cu transsexuali (care și-au schimbat sexul prin intervenție chirurgicală), dat fiind că transsexualul pare și mai vulnerabil social decât transgenul. Așa cum se întâmplă cu orice exercițiu împins la absurd, lucrurile pot părea amuzante. Nu sunt. Aceste exemple sunt cât se poate de reale. Presa occidentală este plină de asemenea cazuri care sfidează logica, apărute sub oblăduirea Corectitudinii Politice.

De aceea este Corectitudinea Politică atât de toxică: pentru că normalizează toate aberațiile și obligă societatea și pe membrii ei să se adapteze la orice sminteală.
Cine nu se conformează, este marginalizat. În vreme ce nebunii umblă liberi și sunt ocrotiți, oamenii sănătoși trebuie să facă eforturi pentru a-și ascunde normalitatea. Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică în care popoarele fac eforturi disperate să reziste năvălitorilor ce urmăresc să le ocupe nu țările, ci mințile. Să le distrugă nu trupurile, ci sufletele.

SURSA:
https://evz.ro/razboi-mondial-cotropire-ideologica.html

1 thought on “SUNTEM ÎN PLIN RĂZBOI MONDIAL. UN RĂZBOI DE COTROPIRE IDEOLOGICĂ, SCRIE JURNALISTUL ADRIAN PĂTRUȘCĂ”

  • Este bine că mai există pe ici și colo și câte un om sănătos la cap în presă care arată cum stau lucrurile. Păcat totuși că aceștia sunt doar pe saituri și ziare, mai niciunul la televiziuni…

    Excelent articol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!