TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ TVR A PREZENTAT CAZUL FAMILIEI BODNARIU GRAV ABUZATĂ ÎN NORVEGIA

“Puterea lui Dumnezeu este atât de mare
încât nimeni nu poate sta în fața ei!”

(Senator Titus Corlățean – Membru al Comisiei pentru Politică Externă
a Senatului României, fost Ministru al Afacerilor Externe)

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Să fiu sincer, nici nu mai credeam că cei din TVR vor mai prezenta vreodată măcar o simplă știre despre drama trăită de Marius și Ruth Bodnariu cărora statul norvegian le-a confiscat toți cei cinci copii printr-un abuz strigător la Cer. De obicei, există un grav defazaj între multe evenimente importante care survin în viața de zi cu zi a cetățenilor români și activitatea redactorilor din departamentul ȘTIRI al Televiziunii Române care probabil n-au auzit niciodată în viața dumnealor de ceea ce în limbaj jurnalistic se numește BREAKING NEWS (ce-o fi aia, doamnelor și domnilor din TVR?!?). În ultimul timp, mi-am făcut o impresie din ce în ce mai proastă (din multe puncte de vedere) despre Televiziunea Română și m-am convins ce fel de televiziune este dar acum nu voi aborda acest subiect neplăcut. Bineînțeles că nu pot generaliza, în TVR există și oameni deosebiți, dovada este că realizatorul/producătorul emisiunii UNIVERSUL CREDINȚEI a înțeles necesitatea abordării cazului familiei Bodnariu, un subiect de mare actualitate, o dramă care produce multă emoție și revoltă sufletească, atât în România, cât și în diaspora. Nemulțumirile mele sunt legate de departamentul ȘTIRI al TVR, unde am impresia că lucrează niște oameni cu o politică duplicitară și urâtă care îmi lasă un gust amar.

Să urmărim împreună emisiunea realizată de TVR care l-a avut ca invitat
pe domnul senator Titus Corlățean, membru în Comisia de Politică Externă
a Senatului României și fost ministru al afacerilor externe.
Vom avea ocazia să ascultăm și punctul de vedere al doamnei Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei în România. De asemenea, ne vom bucura să-l vedem și pe domnul Daniel Bodnariu (fratele lui Marius Bodnariu – tatăl celor cinci copii care au fost separaţi de familie printr-o decizie abuzivă
a autorităţilor norvegiene).

Bunul Dumnezeu să aibă milă de cei cinci copilași și să facă o minune
în așa fel încât aceste suflețele să se bucure de Sărbătoarea Nașterii Domnului împreună cu părinții lor, Marius și Ruth Bodnariu. Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow