TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ TVR1 VA DIFUZA MÂINE UN REPORTAJ DE 50 DE MINUTE CU FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

ACTUALIZARE AZI, VINERI 29 IANUARIE 2016
CLICK PE LINKUL DE MAI JOS:

https://www.tomthecat.ro/2016/01/29/televiziunea-romana-tvr1-va-difuza-azi-un-reportaj-de-50-de-minute-cu-familia-bodnariu-din-norvegia/

MARIUS SI RUTH BODNARIU DIN NORVEGIA

ÎN NUMELE COPILULUI – O POVESTE FĂRĂ EGAL!

JURNALISTA TVR IRINA PĂCURARIU S-A ÎNTORS DIN NORVEGIA ȘI VA PREZENTA CAZUL FAMILIEI MARIUS ȘI RUTH BODNARIU

Irina Păcurariu – jurnalist TVR:

„S-au stabilit la o margine de fiord unde lumea stă atârnată dincolo de oricare timp. Voia să nu-l ştie nimeni şi acum îl ştiu toţi. E obosit, plâns, pus pe tavă, sub lupă. E un tată fără rost şi fără copii. Îi bătea? E şomer? E dintr-o sectă periculoasă? Are obiceiuri barbare? E prea creştin? Povestea e lungă, absurdă, anapoda. Şi o voi spune, în curând, şi la TVR. Deocamdată, doar atât:
Marius are pentru copiii lui ceea ce nu apare în nicio anchetă sau raport norvegian Barnevernet, are ceva care se numeşte iubire, o infinită iubire”
.

Mâine – vineri 29 ianuarie 2016 – Televiziunea Română (TVR1) va difuza la ora 21.00 un reportaj excepțional despre cazul dramatic al familiei Marius și Ruth din Norvegia care au fost separați de cei cinci copii PRINTR-UN ABUZ DE NECONCEPUT al autorităților norvegiene. Reportajul a fost programat în locul filmului ”Bărbatul de la Hotelul Ritz”, o dramă cu Perry King în rol principal, care trebuia difuzat inițial pentru vineri seara la TVR 1.
Reportajul poate fi urmărit și de românii din afara graniţelor ţării la TVR Internaţional, în premieră, vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 22.00 şi duminică, 31 ianuarie 2016, de la ora 15.00.

RUTH BODNARIU SI COPIII IN NORVEGIA

În materialul realizat de Irina Păcurariu exclusiv pentru TVR, filmat la faţa locului în intervalul 19-22 ianuarie 2016, telespectatorii vor vedea interviuri cu autorităţi, reprezentanţi ai Parlamentului norvegian, avocaţi, oficiali ai Bisericii Neoprotestante, oficiali ai Bisericii Ortodoxe Române, filmări cu familia Bodnariu, vecini, prieteni şi români din diaspora, ale căror opinii consolidează întreaga poveste.

Telespectatorii TVR1 vor putea cunoaște în detaliu, cazul care a polarizat opinia publică din România, povestea care a scos românii în stradă.
Cinci copii, împărţiţi în trei familii surogat, dintre care un bebeluş de trei luni, au trezit conştiinţe si au mişcat inimi. Marius şi Ruth Bodnariu au fost acuzaţi de autorităţile norvegiene de violenţă fizică asupra copiilor cei mari. Copiii le-au fost luaţi, au fost duşi cu forța la sute de kilometri și nu au mai venit niciodată acasă! Oare au greşit cu ceva părinţii?!? Sistemul norvegian de protecţie socială este nemilos? E vorba de reguli încălcate? E vorba de un exces de zel? În numele copilului, s-au luat decizii, au fost găsiţi vinovaţi și curg multe lacrimi. În numele copilului, ne intrebăm unde e adevărul???

Ce-a rămas nespus, veți putea vedea la TVR1 într-o poveste fără egal.

Producător: Irina Păcurariu
Director de imagine: Silviu Andrei

TVR ALĂTURI DE FAMILIA BODNARIU!

REALIZATORUL TVR IRINA PĂCURARIU A ÎNSOȚIT DELEGAȚIA PARLAMENTARĂ ROMÂNĂ CARE S-A DEPLASAT ÎN NORVEGIA DATORITĂ SITUAȚIEI FAMILIEI MARIUS ȘI RUTH BODNARIU:

SURSE:

http://stiri.tvr.ro/tvr–alaturi-de–familia-bodnariu–norvegienii-au-dat-pentru-prima-data-explicatii-publice-despre-sistemul-lor-social_69758_video.html

http://www.tvr.ro/program.html

http://www.tvr.ro/program.html?channel_1=tvri

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1138795756151270&set=a.867862293244619.1073741831.100000625690976&type=3&theater

MARIUS ȘI RUTH BODNARIU, ACUM CÂȚIVA ANI:

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU DOI DINTRE SCUMPII LOR COPII

3 thoughts on “TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ TVR1 VA DIFUZA MÂINE UN REPORTAJ DE 50 DE MINUTE CU FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA”

 • Mă rog ca bunul Dumnezeu să dezlege legăturile demonice și să elibereze Norvegia de aceste puteri demonice.

  Irina, împreună cu echipa TVR, fiți binecuvântați cu multă sănătate și putere de înțelegere a adevărului pentru o informare corectă a publicului.

  • Doamna Irina Păcurariu este un jurnalist cu experiență și a fost premiată de APTR (Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România).

   Am tras concluzia că dânsa este un om inteligent, după felul cum se exprimă în spațiul public și în cel virtual.

   Din câte am observat, după ce a fost în Norvegia, doamna Irina Păcurariu s-a convins despre ce e vorba, și-a dat seama ce fel de oameni sunt Marius și Ruth Bodnariu, cât de mult își iubesc copiii, care sunt condițiile de viață pe care ei le-au asigurat pentru cei cinci copii și care este educația pe care le-au dat-o. Sunt sigur că va fi un reportaj CARE VA FACE LUMINĂ ÎN CAZUL BODNARIU ȘI VA ÎNCHIDE DEFINITIV GURILE AVOCAȚILOR DIAVOLULUI (mă refer la o anumită parte a presei de sorginte ATEISTĂ, așa ziși „jurnaliști” care n-au nici mamă, nici tată și niciun Dumnezeu)

   Sunt optimist și abia aștept să văd reportajul.
   Am semnale că acest reportaj va putea fi urmărit și ulterior în mediul online, grație amabilității TVR și mai ales, doamnei Irina Păcurariu pentru care am un respect deosebit pentru tot ce a făcut.

   Fie ca bunul Dumnezeu să lucreze ca cei cinci copilași să ajungă din nou în brațele părinților lor iubitori!

 • Domnilor și doamnelor,

  Ca și un tată cu șapte copii, vreau să amintesc un singur lucru și anume:
  se vorbește de disciplina copiilor, despre abuz cu o palmă…
  Biblia spune: „copilul lăsat de capul lui, face rușine, mamei lui”

  De ce nu se dau bani la familie ca să aibă să-i crească și de ce îi dă în plasament la cine știe ce oameni fără caracter?!?

  Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow