ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

TEORIA CONSPIRAȚIEI – UN VIRUS MAI PUTERNIC DECÂT COVID 19 – ALIN JIVAN CĂTRE ORICE OM CARE PRETINDE CĂ ESTE CREȘTIN

ALIN JIVAN - PASTOR BISERICA RENOVATIO

O predică mai actuală ca niciodată pe care ar trebui să o asculte orice om care pretinde că este creștin, indiferent de biserica din care face parte. Bineînțeles că este foarte important să lăsăm deoparte ideile preconcepute și să ascultăm cu o inimă deschisă. Să luăm aminte la Cuvântul Domnului și să aplicăm în viața de zi cu zi ceea ce vom auzi! Fiți binecuvântați!

2 thoughts on “TEORIA CONSPIRAȚIEI – UN VIRUS MAI PUTERNIC DECÂT COVID 19 – ALIN JIVAN CĂTRE ORICE OM CARE PRETINDE CĂ ESTE CREȘTIN”

  • Boala grea conspiraționita asta, o psihoză, se pare că și Alin Jivan a trecut prin asta dar a fost vindecat, Slavă Domnului. Bună predica!

    • @ RELU

      CONSPIRAȚIONITA este de două feluri: acută sau cronică. Conspiraționita acută se rezolvă cu informare/documentare corectă, cu bunăvoință, cu bun simț. Conspiraționita cronică NU SE VINDECĂ ȘI NU ARE NICIUN TRATAMENT adică este o formă de boală pe care unii oameni o duc toată viața până mor… Alin Jivan s-a vindecat pentru că a avut conspiraționită acută. Conspiraționita cronică (asemenea oricărei boli cronice) este o afecțiune incurabilă care generează toate condițiile să-ți închei călătoria pe acest pământ mai repede decât ar fi normal. Am avut cel puțin doi prieteni coronasceptici conspiraționiști care s-au prăpădit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 pentru că au considerat că acest virus este “o invenție a lui Bill Gates” sau “o banală gripă sezonieră”, respectiv “o simplă răceală”. În ignoranța și lipsa lor de înțelepciune, acești oameni AU MURIT CU ZILE deși puteau să mai trăiască mult și bine pe acest pământ dacă n-ar fi făcut Covid-19. Nu este de vină Domnul pentru moartea lor! Sunt convins că bunul Dumnezeu ar fi dorit ca ei să mai trăiască și să mai fie de folos pe acest pământ. A fost ALEGEREA LOR și le-o respectăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!