TITUS CORLĂŢEAN – ASCULTAREA DE DUMNEZEU ESTE SOLUŢIA PENTRU ROMÂNIA

Titus Corlatean - Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei

Lăsând la o parte antipatiile/simpatiile anti/pro PDL respectiv anti/pro USL şi debarasându-mă cu un anumit efort de orice idee preconcepută, am vizionat două materiale video care (culmea!) mi-au lăsat o impresie foarte bună,
în ciuda faptului că personajul principal este un politician român contemporan.
De obicei, tot felul de oameni ciudaţi apar la televizor, ne e plină sufrageria de minciunile lor (ţinând cont că mulţi români au televizorul în sufragerie) şi în consecinţă, profund dezgustaţi, schimbăm imediat canalul şi sunt sigur că facem bine. De această dată, m-am înşelat rău de tot, nu este vorba de nici un ciudat ba dimpotrivă, trebuie să recunosc că am descoperit un om deosebit în persoana domnului ministru Titus Corlăţean. Ministrul afacerilor externe al României, ESTE O EXCEPŢIE sau mai bine zis, ESTE O RARITATE ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ!!!
Nu credeţi?!? Nu vă rămâne decât să vizionaţi atât mesajul domniei sale, adresat Conferinţei Anuale a Alianţei Familiilor din România, cât şi interviul acordat domnului Nelu Burcea, preşedintele Asociaţiei Conştiinţă şi Libertate, realizatorul emisiunii DREPTUL LA OPINIE de la Speranţa TV.

După ce vedeţi cele două materiale video, mai stăm de vorbă…

Deocamdată, vă mai spun că mi-a plăcut enorm TEMA abordată de şeful diplomaţiei româneşti, care şi-a intitulat mesajul “ASCULTAREA DE DUMNEZEU – SOLUŢIA PENTRU ROMÂNIA”. Ce titlu ar fi putut fi mai potrivit decât acesta? Eu cred că NICI UNUL!

Hai să urmărim / să vizionăm împreună cele două materiale video şi abia după aceea să ne dăm cu părerea sau cu presupusul. Aştept cu mare interes comentariile voastre, sunt tare curios ce vor spune mulţi dintre voi…

ASCULTAREA DE DUMNEZEU
– SOLUŢIA PENTRU ROMÂNIA

MESAJUL MINISTRULUI AFACERILOR EXTERNE AL ROMÂNIEI – DOMNUL TITUS CORLĂŢEAN

CLICK PE FOTO ȘI ÎNCĂ O DATĂ CLICK PENTRU REZOLUȚIE MAXIMĂ:

TITUS CORLATEAN - O FAMILIE BINECUVANTATA DE DUMNEZEU

15 thoughts on “TITUS CORLĂŢEAN – ASCULTAREA DE DUMNEZEU ESTE SOLUŢIA PENTRU ROMÂNIA”

 • “Iau astăzi cerul și pământul martor împotriva voastră că ți-am pus înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul. Alege viața ca să trăiești tu și sămânța ta… iubind pe Domnul Dumnezeul tau și ascultând de glasul Lui și lipindu-te de El, căci de aceasta atârnă viața ta și lungimea zilelor tale.”

  (Deuteronom 30:19-20 pagina 227 în Biblie)

  • AMIN ! Așa să ne ajute Dumnezeu să facem fiecare dintre noi, SĂ ALEGEM VIAȚA ca să trăim, SĂ-L IUBIM PE DOMNUL, ASCULTÂND GLASUL LUI ca să fim fericiți !

 • Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu, se va smeri… se va ruga… va căuta Fața Mea și se va abate de la căile lui rele… îl voi asculta din Ceruri… îi voi ierta păcatul… și-i voi tămădui țara.

  (2 Cronici 7:14 pagina 457 în Biblie)

  • Ar fi mai potrivit ca niciodată să formulăm așa :

   Dacă POPORUL ROMÂN peste care este chemat Numele Meu, se va smeri… se va ruga… va căuta Fața Mea și se va abate de la căile lui rele… îl voi asculta din Ceruri…
   îi voi ierta păcatul… și VOI TĂMĂDUI ROMÂNIA !!!

 • Este pentru prima dată când respect și prețuiesc pe cineva din PSD. Mă bucur foarte mult pentru poziția clară exprimată de domnul ministru Corlățean față de credința în Dumnezeu și importanța ei capitală pentru însănătoșirea societății noastre. Mă rog ca Domnul nostru să-l binecuvânteze din abundență și să-i dea îndrăzneală în orice luare de poziție. El onorează pe cei ce-L onorează după cum este scris în Cuvântul Său:

  “Căci voi cinsti pe cine Mă cinsteşte…”
  (1 Samuel 2:30)

  Dumnezeul nostru să facă în așa fel încât și alți guvernanți și oameni politici să se teamă de El și acest lucru să se vadă în conduita lor !

  • Bogdan, eu am participat la Revoluție atât pe 21, cât și pe 22 decembrie 1989 dar nu mi-a trebuit niciodată nimic, nu mi-am luat carnet de revoluționar, participant, etc, nu m-a interesat absolut nimic decât ca această țară să scape pentru totdeauna de acel regim totalitar opresiv.
   Dictatura comunistă a fost cea mai mare nenorocire a României iar eu am fost un anticomunist / antifesenist convins și n-am suportat niciodată FSN/PDSR/PD (să nu uităm NICIODATĂ că atât PDSR (actual PSD), cât și PD (actual PDL) sunt desprinse din același FSN !!! Unii se fac că “uită” că PD este desprins tot din FSN-ul lui Iliescu !!!

   Iată că Domnul a găsit cu cale ca în PSD să se ridice UN OM AL LUI DUMNEZEU care mi-a făcut o impresie foarte bună și care dă mărturia unui slujitor sincer al Împărăției.

   Să dea bunul Dumnezeu ca și alți oameni politici să-L primească și să-L urmeze cu adevărat pe Domnul Iisus Hristos, să respecte Cuvântul Sfânt, să ducă poporul român acolo unde merită și unde trebuie să ajungă !

   Fii binecuvântat și nu uita că te mai aștept cu drag ! 🙂

   https://www.tomthecat.ro/cum-am-participat-la-revolutie-in-zilele-de-21-si-22-decembrie-1989/

 • “Drept răspuns, împăratul le va zice: Adevărat vă spun ca oridecâte ori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie mi le-ați făcut.”
  (Matei 25:40)

  Noi suntem mâinile prin care Dumnezeu lucrează, picioarele care Îl duc pe El la cei bolnavi și vasele prin care Dumnezeu împlinește nevoile celor din jur.
  Lacrimile din ochii celor ce plâng vor fi șterse, foamea ce-o trăiesc cei ce n-au ce mânca, va fi alinată iar singurătatea, celor ce n-au pe nimeni, va fi alungată, pentru că noi le slujim, fiind reprezentanți ai Domnului Iisus. Fiul lui Dumnezeu care răspunde oricărei nevoi, se exprimă prin noi.

  Știu că nu toți cei care se numesc creștini sunt gata pentru această slujire. Redând această situație, un autor necunoscut i-a prezentat pe unii dintre aceștia, spunând:
  Am fost flămând și mi-ai vorbit de bogăția Cerului; Am fost în temniță și te-ai rugat pentru eliberarea mea; Am fost gol și mi-ai spus care sunt hainele ce mi s-ar potrivi; Am fost bolnav și mi-ai recomandat un medic. Am fost fără adăpost și mi-ai predicat de ocrotirea lui Dumnezeu. Am fost singur și mi-ai spus să-mi caut un prieten.

  De aceea, slujindu-L pe Dumnezeu și slujindu-ne unii pe alții, putem lucra împreună pentru o reală schimbare și împlinirea multor nevoi.

  Tot respectul pentru așa un OM, ce bine dacă în țara asta ar fi mai mulți ca domnul ministru Titus Corlățean. DOMNUL să-l binecuvânteze atât pe dânsul, cât și familia dânsului, cu tot ce are EL mai bun, așa cum numai Dumnezeu știe să răsplătească celor care-L slujesc.

  • “…nu toți cei care se numesc creștini sunt gata pentru această slujire”

   Maghiar, mult adevăr grăit-ai ! România este o țară a “creștinilor de 2000 de ani” care demonstrează prin viața lor CĂ NU SUNT CREȘTINI !!! Nu este suficient SĂ TE DECLARI CREȘTIN ci este important SĂ FII CREȘTIN !!!

   Ascultându-l pe domnul ministru Titus Corlățean, mi-am dat seama că dânsul este un om care Îl respectă pe Dumnezeu, Îl slujește și Îl mărturisește cu toată inima și dragostea.
   De asemenea oameni are mare nevoie România !
   Suntem sătui de hoți, borfași, îngâmfați, ipocriți și ticăloși.
   Sper din toată inima ca Domnul să ridice și alți slujitori ai Săi printre guvernanții noștri, fie ei senatori, deputați, primari, prefecți, membri ai Guvernului României.

   Îți mulțumesc pentru că ai postat acest comentariu și te rog să nu uiți că întotdeauna ești binevenit pe blogul meu.

 • Slavă lui DUMNEZEU ! Glorie LUI ! Doar un DUMNEZEU puternic, măreț, glorios, grandios, ar fi putut rezolva, și a rezolvat, problema fundamentală a omenirii, prin singurul Său Fiu, ISUS HRISTOS, pe care L-a dat ca răscumpărare pentru noi, pentru ca noi, toți cei care credem în El, să avem viața veșnică. Mă bucur așa de mult să văd cum tot mai mulți oameni răspund chemării LUI. Este, realmente, un privilegiu, să văd cum DUMNEZEU alege oameni și-i înalță în dregătorii, pentru ca aceștia, mai apoi, să-L reprezinte cu cinste și cu onoare.

  Mă bucur mult că Domnul Ministru Titus Corlățean a înțeles ce i-a fost încredințat, și mă rog ca DUMNEZEU să-l facă o binecuvântare pentru România !!!!

  Fiți binecuvântat, domnule ministru !

  • Amin! Să te asculte bunul Dumnezeu precum ai spus!

   Monica, îți mulțumesc foarte mult că ai avut bunătatea să vizitezi blogul meu și ai postat acest frumos comentariu.
   Nu uita că întotdeauna ești binevenită pe acest blog.

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi! 🙂

  • Corina, este mare lucru ca în țara noastră să avem UN OM CREDINCIOS SERIOS care să ne reprezinte pe plan internațional în calitate de șef al diplomației românești, Ministru al Afacerilor Externe al României !

   Îmi aduc aminte de un alt înalt dregător care în urmă cu aproape 2000 de ani, s-a întors la Dumnezeu și a hotărât să-L urmeze pe Hristos, mă refer la famenul etiopian care la acea vreme era Ministrul Finanțelor descris în Faptele Apostolilor ca fiind un om “cu mare putere la împărăteasa Candace a etiopienilor și îngrijitorul tuturor vistieriilor ei”. (F.Ap. 8:26-40)

   Să ne rugăm cu toții pentru domnul ministru Corlățean ca să-și poată continua slujba și lucrarea mai departe pentru binele poporului român atât de greu încercat de-a lungul secolelor… Te mai aștept cu drag pe blogul meu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow