TOM THE CAT SĂRBĂTOREȘTE CINCI ANI CA BLOGGER EVANGHELIC

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Cu voia și ajutorul lui Dumnezeu, astăzi am împlinit CINCI ANI de când mi-am deschis acest blog în ziua de 17 APRILIE 2009. Iată cât de repede trece timpul, chiar mă mir cum au trecut acești cinci ani… Și iată că așa trece și viața și tocmai de aceea se cuvine să ne apropiem mai mult de Domnul, să-I slujim mai mult, să-L onorăm mai mult, să ne dăruim mai mult în lucrarea pe care o avem de făcut. Acest blog cere timp și dedicare iar eu am fost destul de presat în ultimele luni de zile din cauza unor probleme personale destul de grele (nu intru în detalii). Probabil că vizitatorii blogului meu au observat că mi-am diminuat destul de mult activitatea și acest lucru poate fi foarte bine văzut dacă deschideți ARHIVA blogului (veți vedea că în februarie 2014 n-am putut să postez niciun articol, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată pentru că eu public măcar o dată pe lună). Pe de altă parte, din cauza timpului extrem de limitat, niciodată nu public de dragul de a publica, ci numai atunci când consider că este bine să mă exprim într-un anumit domeniu sau când descopăr un subiect pe care merită să-l abordez pe blogul meu, ceva care ar putea fi de folos pentru semenii mei, în special pentru oamenii fără Hristos și fără Dumnezeu. Așa cum știți, blogul meu NU SE ADRESEAZĂ CREȘTINILOR EVANGHELICI (NEOPROTESTANȚI) dar asta nu înseamnă că nu sunt și dânșii bineveniți, sunt bucuros și mă simt onorat ori de câte ori sunt vizitat, important este că zilnic îmi calcă pragul peste 100 vizitatori unici (adică peste 100 calculatoare DIFERITE deci IP-uri diferite). Un trafic modest dar constant și un număr de returning visitors (vizitatori reveniți) adică oameni care au găsit ceva bun și folositor pe blogul https://www.tomthecat.ro și care se întorc zilnic, fiindu-mi fideli și vizitându-mă cu regularitate.

ULTIMELE ÎMBUNĂTĂȚIRI TEHNICE (UPGRADE-URI) EFECTUATE PE BLOGUL TOMTHECAT.RO

1. Am scăpat de serverul wordpress.com și m-am mutat pe un alt server pe care am putut să-mi instalez software WordPress.

Diferența între wordpress.com și wordpress.org este ca de la cer la pământ, îmi pare rău că n-am făcut de la bun început acest transfer, avantajele tehnice pe wp.org în comparație cu wp.com sunt ENORME, acum m-am convins.

Bineînțeles că această îmbunătățire m-a costat și mă va costa anual niște bani dar am scăpat de acele reclame enervante (ads) impuse de wp.com și acum lucrez pe o platformă de blogging care îmi permite script-uri și plug-in-uri de tot felul, permite să-ți instalezi (pe risc propriu) o grămadă de aplicații care erau incompatibile cu wordpress.com (trebuie totuși avut grijă pentru că unele java script-uri pot fi dăunătoare dpdv al securității blogului, deci nu instalez ce-o fi și cum o fi, ci sunt destul de prudent, mă informez în prealabil)

2. Pentru prima dată după ani de zile, am reușit să-mi instalez script-ul TRAFIC.RO care era imposibil de instalat pe vechea platformă wordpress.com

E clar că cei de la TRAFIC.RO n-au niciun interes să ofere un cod HTML compatibil care să poată fi instalat ușor de cei care folosesc wp.com dar acum nu mai sunt probleme, aici pe wp.org îmi funcționează excelent scriptul, așa cum veți vedea mai jos când voi prezenta statisticile online.

ULTIMELE STATISTICI ONLINE (CELE CARE POT FI PREZENTATE PUBLIC) PE BLOGUL TOMTHECAT.RO

Google page rank (PR): 3 (prchecker.info)
Număr pagini web indexate de Google: 711 (SEO stats mypagerank.net)
Număr vizite (accesări, vizualizări): 340010 (flagcounter.com)
Număr total accesări: 340059 pagini vizitate (flagcounter.com)
Vizitatori unici în România: 115477 (flagcounter.com)
Vizitatori unici în lume: 136830 (SEO stats mypagerank.net)
Poziția în Blogosfera Evanghelică: 128 (blogosferaevanghelica.ro)

Poziția în Trafic.Ro în funcție de categorii:
a) Locul 2963 din 22563 site-uri active monitorizate (trafic.ro)
b) Locul 131 din 1432 bloguri active monitorizate (trafic.ro)
c) Locul 32 din 176 bloguri personale active monitorizate (trafic.ro)

Viteza medie de încărcare a blogului: 5,30 secunde (pingdom.com)

Iar vouă, dragi vizitatori ai blogului meu, VĂ MULȚUMESC DIN TOATĂ INIMA pentru că ați avut bunătatea să poposiți pe aceste pagini web.

Sper ca acest blog creștin evanghelic să fie cu adevărat de folos și tot mai mulți oameni să găsească aici lucruri utile pentru sufletele și viețile lor.

Domnul să mă ajute ca să pot continua mai departe!

Fiți binecuvântați de Dumnezeu!
Tom the Cat – blogger evanghelic 🙂

P.S. Poftiți la o felie de tort! 😉

TORT LA MULTI ANI TOM THE CAT!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow