TOM THE CAT VĂ DOREŞTE TUTUROR UN AN NOU 2011 BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT !

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

,,Nimeni nu rupe dintr-o haină nouă un petec, ca să-l pună la o haină veche; altminteri, rupe şi haina cea nouă, şi nici petecul luat dela ea, nu se potriveşte la cea veche.” (Luca 5:36)

A mai trecut un an… Pentru unii, 2010 a fost un an bun cu multe reuşite şi realizări, cu multă bucurie şi împlinire, atât în plan personal cât şi profesional.

Pentru alţii a fost un an greu, cu multe încercări şi necazuri… Durere, suferinţă şi lacrimi…

Mai există şi oameni pentru care nimic nu contează în această viaţă şi pentru care anul 2010 a fost un an ca toţi anii… un an care nu a însemnat nimic, o pierdere de timp, o concentrare asupra unor nimicuri ale acestei lumi, o irosire a vieţii, lipsa unui sens şi a unei direcţii în existenţa lor, necredinţă şi deznădejde, nepăsare şi apatie, goliciune lăuntrică, vid spiritual…

Celor care au avut un an 2010 fericit, plin de realizări şi împliniri, le aduc aminte să nu uite niciodată să-I mulţumească lui Dumnezeu pentru tot ce au primit! Domnul v-a dat de toate, v-a binecuvântat atât de mult şi a făcut atâtea minuni pentru voi. DAR VOI CE FACEŢI PENTRU DUMNEZEU?!? Cum vă arătaţi recunoştinţa faţă de Cer? Prin petreceri desfrânate şi manele??? Prin beţie şi curvie??? Prin mândrie, aroganţă şi afişarea ostentativă a bogăţiei??? Printr-o atitudine necreştinească, nerecunoscătoare şi chiar ateistă? Sper să nu fie cazul vostru! Să dea Dumnezeu să nu faceţi parte din această categorie de oameni plini de bani dar blasfemiatori, fără Hristos şi fără Dumnezeu în inimile şi în vieţile lor! Nu trebuie să fim nişte animale raţionale care se îndreaptă spre nicăieri… (vorba marelui filozof şi gânditor Petre Ţuţea). Trebuie să fim oameni înţelepţi! Este o alternativă bună pe care trebuie să o luăm în considerare. Ar fi foarte bine ca măcar acum la cumpăna dintre ani, să ne oprim din drumul nostru şi să reflectăm… Să începem să trăim o viaţă după voia lui Dumnezeu! Sunteţi de acord cu mine?

Nu uitaţi că sunteţi trecători pe acest pământ şi nu veţi lua ABSOLUT NIMIC cu voi dincolo când veţi trece în veşnicie! Fericiţi-i şi pe alţii prin fericirea voastră! Binecuvântaţi-i şi pe alţii cu binecuvântările pe care le-aţi primit din mâna cea sfântă a lui Dumnezeu! Uniţi-vă cu Cerul în facerea binelui şi în câştigarea oamenilor pentru Hristos! Creşteţi în evlavie, sfinţenie, purtare creştinească şi în cunoaşterea Cuvântului lui Dumnezeu! Nu există altă cale pentru a fi fericit şi cu adevărat binecuvântat!

Să nu uităm să ne rugăm Domnului pentru cei care au avut un an greu, scumpi prieteni sau cunoscuţi de-ai noştri care au pierdut pe cineva drag chiar şi în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului sau chiar şi în aceste ultime zile ale anului! Acum câteva zile am fost atât la priveghiul cât şi la înmormântarea mamei unui prieten. Dânsa avea doar 55 de ani şi a murit într-un accident rutier stupid. Este foarte greu de înţeles. Dumnezeu să le aline suferinţa şi să le mângâie inimile îndurerate! Domnul să le dea putere şi răbdare ca să poată să meargă mai departe pe Calea Credinţei şi să nu-şi piardă niciodată nădejdea!

Pentru cei care cred că anul 2010 nu a însemnat nimic, pentru cei care cred că n-are importanţă cum trăim această viaţă, le spun doar atât:

Anul 2010 a însemnat UN AN MAI PUŢIN din viaţa ta, omule!!! Nisipul din clepsidră se scurge încet dar sigur… Ce-ai de gând, prietene?!? Realizezi că suntem trecători pe acest pământ? Realizezi că poţi să mori în orice clipă? Ştim noi ce ne va rezerva anul 2011?!? Ştii tu ce va fi cu tine sau ştiu eu ce va fi cu mine? Nu e periculos să fim atei? Nu este riscant să trăim fără Hristos şi fără Dumnezeu? Nu e fatal să ne batem joc de viaţa noastră?!? Te rog să te gândeşti măcar acum…

TOM THE CAT VĂ DOREŞTE DIN TOATĂ INIMA:
UN AN NOU BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT ÎN PREZENŢA ŞI SUB CĂLĂUZIREA LUI DUMNEZEU!

LA MULŢI ANI!!!

TORT LA MULTI ANI TOM THE CAT!

4 thoughts on “TOM THE CAT VĂ DOREŞTE TUTUROR UN AN NOU 2011 BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT !”

 • Mulţumesc pentru urările făcute şi vă doresc din suflet multă putere pe care numai Dumnezeu o are ca să ne trimiteţi articole sufletelor noastre !

  • @ PENTRU IOANA :

   Cu multă plăcere şi cu toată dragostea ! 🙂

   AMIN ! Bunul Dumnezeu să mă ajute să pot continua cu acest blog iar dovada că trebuie să slujesc semenilor mei mai departe este reprezentată chiar de mesajele voastre de încurajare, cuvintele calde şi frumoase pe care le primesc de la voi, cititorii şi vizitatorii site-ului meu ! EU TREBUIE SĂ VĂ MULŢUMESC VOUĂ, pentru că aţi avut bunătatea să popularizaţi BLOGUL LUI TOMIS THE CAT, să trimiteţi linkurile articolelor mele, atât prietenilor voştri din Yahoo Messenger, cât şi celor de pe reţelele de socializare pe care aveţi conturi (Netlog, Hi5, Facebook, MySpace, etc). Dacă nu eraţi voi, dacă nu aţi fi respectat slujirea şi jertfa mea, acest blog nu ar fi ajuns să aibă page rank 3, nu ar fi depăşit 120 de mii de vizite (accesări, vizualizări) şi nu aş fi primit peste 2000 de comentarii de-a lungul timpului (din aprilie 2009 până astăzi).

   Dar mai presus de orice, a fost AJUTORUL LUI DUMNEZEU iar Duhul Sfânt nu mi-a dat pace şi linişte în inima mea, până când nu am scris articolele pe care le-am scris (unele dintre ele fiind foarte criticate şi chiar controversate).

   Fii binecuvântată, dragă Ioana !
   Nu uita că te mai aştept cu drag şi întotdeauna eşti binevenită pe site-ul meu !

   LA MULŢI ANI !

 • Nu ştiu dacă nu cer prea mult, rugându-vă să folosiţi mai mult limba română.
  Vorbesc alte limbi şi mă descurc şi poate şi alţii, greu cu engleza !

  • @ TOT PENTRU IOANA :

   Eu fac tot posibilul şi încerc pe toate căile ca materialele (mai ales video) să aibă subtitrare în limba română dar din nefericire de multe ori nu găsesc decât în limba engleză şi sunt obligat să utilizez şi eu ceea ce găsesc pe Internet !

   Baza mea de date este de fapt Internetul şi de-acolo îmi iau tot ce trebuie pentru blogul meu şi mă confrunt cu problema ridicată de tine, respectiv, lipsa materialelor (mă refer, evident, la cele de bună calitate) în limba română !

   Te înţeleg perfect şi te rog să fii convinsă că lucrez la acest aspect, mă străduiesc să găsesc pe cineva care să se ocupe de editare subtitrări ca atunci când am nevoie, să apelez şi să pot pune bază pe un om serios ce ar putea să-mi rezolve această problemă. Dacă auzi pe cineva care se ocupă de subtitrări (e preferabil să fie un creştin evanghelic ca să nu am probleme) te rog să-mi spui şi să-l pui în legătură cu mine !

   Sper că mă înţelegi şi că nu te superi pe mine, deocamdată atât am reuşit pe blogul meu, nu am putut să fac mai mult, dar asta nu înseamnă că nu fac tot ce pot să-l îmbunătăţesc din toate punctele de vedere ! Roagă-te pentru mine ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow