TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT LA ADRESA TOMTHECAT.RO

Dacă ai intrat accidental pe fostul meu blog https://tomisthecat.wordpress.com/ ești binevenit dar am plăcerea să te anunț că m-am mutat pe acest nou server, adică aici:

https://www.tomthecat.ro/

AM RUGĂMINTEA CA TOȚI WEBMASTERII CU CARE COLABOREZ, SĂ ACTUALIZEZE URL-UL PAGINII MELE HOME PENTRU A PUTEA SĂ RĂMÂNĂ PARTENERII MEI. VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE.

Mi-am instalat SUPERBUL SOFTWARE WORDPRESS care este muuuuuult superior (din toate punctele de vedere) față de vechea platformă freeware wordpress.com care totuși mi-a adus mari satisfacții. Oricum, așa depășită cum era, platforma wordpress.com ESTE DE 1000 DE ORI MAI BUNĂ decât bazaconia aia de blogspot.com (producție Blogger) despre care am o impresie deosebit de proastă, impresie pe care nu mi-o poate schimba nimeni.

Nu spun povești de adormit copiii ci vorbesc în calitate de blogger cu o experiență de peste 12 ani. Blogspot.com nu se va ridica NICIODATĂ la înălțimea platformei WordPress.com. Punct!

Mulțumesc mult echipei WordPress.com pentru colaborare. Ați dovedit că sunteți niște oameni deosebiți, ați fost alături de mine și nu pot să uit acest lucru. Voi știți să faceți ordine și să eliminați spam blogurile cu titlu fraudulos, voi respectați utilizatorii și sunteți la dispoziția lor, spre deosebire de Blogger (blogspot.com) care m-a dezamăgit profund în toți acești ani de blogging.

La revedere, dragi prieteni de la WordPress.com!

BINE TE-AM GĂSIT, SUPERBULE SOFTWARE WORDPRESS! CARE PROPULSEZI PESTE 41% DIN WEB! E;TI CEL MAI TARE! THANKS!

Cu sinceritate,
Tom the Cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow