TRAGEDIE POLONEZĂ – MOARTEA PREŞEDINTELUI LECH KACZYNSCHI TREBUIE SĂ-I DETERMINE PE POLITICIENII ROMÂNI SĂ SE ÎNTOARCĂ CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU

PREŞEDINTELE POLONEZ LECH KACZYNSKI (1949-2010)

Poate că este greu de crezut ca un avion prezidenţial modern să se prăbuşească. Poate că te gândeşti că orice avion se poate prăbuşi cu excepţia celor de tipul “Air Force One”. Uite că nu e chiar aşa. Ziua de azi a demonstrat acest lucru.

Deşi nu este vorba de preşedintele României, ci de cel al Poloniei, tragedia este tot tragedie. Unii ar putea spune: “Asta-i situaţia, bine că nu s-a întâmplat cu preşedintele nostru”. Alţii ar putea spune: “Să dea Dumnezeu să se-ntâmple ceva cu politicienii ăştia nenorociţi să scape ţara românească de ei că prea mult suferă poporul din cauza ticăloşiei şi nesimţirii lor”.

Eu am o a treia variantă şi aş spune aşa:

Să dea Domnul ca Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu şi toţi ceilalţi politicieni români SĂ SE ÎNTOARCĂ CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU CU TOATĂ FIINŢA LOR, să înţeleagă că sunt nişte oameni trecători pe acest pământ şi că ÎN ORICE CLIPĂ POT TRECE ÎN VEŞNICIE FĂRĂ SĂ FIE ANUNŢAŢI ÎN PREALABIL! Moartea nu ştie să dea SMS sau e-mail. Moartea nu foloseşte nici măcar „telefonul roşu” sau „firul scurt”. Moartea nu ţine cont că eşti Preşedintele României, Preşedintele Senatului sau Preşedintele PNL. Moartea nu se uită la poziţia socială înaltă pe care o ai, domnule politician! Moartea nu se uită la faptul că eşti putred de bogat sau că eşti un prosper om de afaceri. Moartea nu este preocupată de câte voturi ai obţinut în campania electorală sau de câte proiecte legislative ai conceput. Moartea nu este interesată de câţi mici şi de câtă bere ai dat oamenilor ca să te voteze sau de cât de „bun” şi „sufletist” ai fost, făcând tot felul de „fapte bune” ca să fii bine văzut pe ecranele televizoarelor. Moartea nu este interesată de câte cruci ţi-ai făcut la Biserică ca să arăţi tuturor cât de credincios şi de evlavios eşti sau să demonstrezi că te-ai decis să nu mai fii „liber-cugetător” aşa cum erai în anii ’90. Moartea nu e interesată de câte lumânări ai aprins şi de câte acatiste sau milostenii ai făcut.

Moartea este O CONSECINŢĂ A PĂCATULUI ŞI A NEASCULTĂRII OMULUI FAŢĂ DE DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC. Numărătoarea inversă a început pentru fiecare dintre noi încă din clipa în care ne-am născut. Toţi suntem condamnaţi la moarte şi toţi ne vom prezenta înaintea scaunului de judecată al lui Dumnezeu INDIFERENT DACĂ CREDEM SAU NU CREDEM CĂ EXISTĂ DUMNEZEU. Nu contează că nu crezi în Dumnezeu, acest lucru nu va împiedica să vină ziua în care tu, omule, va trebui să treci în veşnicie şi să te prezinţi înaintea lui Dumnezeu cel sfânt. Îţi dau o veste proastă: nu vei trece “în nefiinţă” aşa cum ai fost învăţat în sistemul comunist ateist, ci VEI TRECE ÎN VEŞNICIE! Existenţa ta NU SE VA TERMINA LA MORMÂNT şi vei avea o surpriză cumplită când te vei trezi dincolo…

Te vei trezi fără Mercedes, fără jeep, fără vilele tale imense, fără bijuteriile tale superbe şi fără euroii în care te scalzi acum fără să-ţi pese de nimeni şi de nimic. Cel mai groaznic lucru este să mori fără Hristos şi fără Dumnezeu! Este greu de redat în cuvinte ce ar însemna acest lucru. Pur şi simplu mă îngrozesc când mă gândesc cum ar fi să mori fără ca Domnul Iisus Hristos să te ţină de mână în clipa aceea foarte grea. Să mori, auzind râsetele isterice şi văzând rânjetele sadice ale demonilor care sunt satisfăcuţi că au reuşit să te convingă să-ţi baţi joc de viaţa ta. Poate că vei muri asistat respirator, ventilat mecanic, intubat… dar astea sunt fleacuri în comparaţie cu ce te-aşteaptă. Cel mai groaznic lucru este să mori „asistat” de diavol şi de îngerii Întunericului! Te-ai gândit vreodată la acest lucru, omule?

V-aţi gândit, dragi români, la ce ne aşteaptă pe fiecare dintre noi dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu?!?

Se poate prăbuşi şi cu tine un avion, se poate să vină un cutremur de pământ şi să nu mai apuci să-ţi mai faci nici măcar acele cruci pe care ţi le faci când eşti în tramvai. Se poate, prietene, să mori strivit ca într-o conservă atunci când din sens contrar vine un nebun şi se urcă cu jeep-ul lui pe maşina ta luxoasă în care asculţi la maximum manelele tale mizerabile.
E posibil să te duci afară să cumperi o pâine şi să nu te mai întorci niciodată… E posibil să te omoare un dement pentru că ţi-ai permis să traversezi regulamentar pe la trecerea de pietoni în loc să te opreşti ca să-l laşi pe el să treacă că aşa-i civilizat…

ROMÂNI! AVEM CU TOŢII NEVOIE DE POCĂINŢĂ (ADICĂ RECUNOAŞTEREA SINCERĂ A STĂRII DE PĂCAT ŞI ABANDONAREA PĂCATULUI) ŞI DE ADEVĂRATA CREDINŢĂ (ADICĂ O CREDINŢĂ PUTERNICĂ ÎN LUCRURILE CARE NU SE VĂD,
NU ÎN CELE CARE SE VĂD)!!!

Tu ce crezi? Eşti pregătit pentru moarte?!?
Eşti gata să te întâlneşti cu Domnul Dumnezeu Cel Atotputernic?
Priveşte imaginile de mai jos ca să vezi şi tu ce-a mai rămas din acel avion… ce-a mai rămas din acei oameni… Te îndemn să meditezi… să te opreşti din drumul tău… Este cazul să-ţi faci o retrospectivă a vieţii tale şi o autoanaliză…
Profită că încă eşti în viaţă şi ÎNTOARCE-TE ACUM LA DUMNEZEU!

“Pregăteşte-te, Israele, să te întâlneşti cu Dumnezeul tău!” (Amos 4:12 Biblia Ortodoxă)

“…pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeul tău, Israele!” (Amos 4:12 Biblia Cornilescu)

[polldaddy poll=”3034147″]

AŞA ARĂTA AVIONUL TUPOLEV 154 ÎNAINTE DE PRĂBUŞIRE
(CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU REZOLUŢIE MAXIMĂ)

AVION TUPOLEV 154

3 thoughts on “TRAGEDIE POLONEZĂ – MOARTEA PREŞEDINTELUI LECH KACZYNSCHI TREBUIE SĂ-I DETERMINE PE POLITICIENII ROMÂNI SĂ SE ÎNTOARCĂ CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU”

 • Se duce viaţa ca un vis şi zilele se duc şi vin
  Iar noi zburăm spre Paradis, spre viaţă sau spre chin…
  Spre slava cerului senin sau spre adâncu-ntunecos
  Spre veşnicie cu Hristos… fără sfârşit.

  Refren :

  EȘTI PREGĂTIT SĂ ZBORI… CÂND CEASUL VA SUNA ?!?
  EȘTI PREGĂTIT SĂ ZBORI… CÂND EL TE VA CHEMA ???
  EȘTI PREGĂTIT SAU NU… ACUM E TIMPUL POTRIVIT
  ÎNTOARCE-TE ȘI TU, CA SĂ FII MÎNTUIT !

  Se duce viaţa ca un nor pe marele-i necunoscut
  Pe oceanul veşniciilor, atâţia au trecut
  Şi tu vei trece, NU UITA, depinde cum te-ai pregătit
  Spre veşnicie vei zbura în infinit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow