UN AN NOU BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT DIN PARTEA BLOGGERULUI EVANGHELIC TOM THE CAT!

A mai trecut un an… Şi uite aşa se scurge nisipul din clepsidră. Vouă vă vine să credeţi că păşim pragul anului 2012?!? Când eram copil (anii ’70), mi-aduc aminte că unii vorbeau despre anul 2000 sau despre 2010… ascultam şi mă minunam… mi se păreau atât de îndepărtaţi acei ani… mulţi vorbeau despre ei ca şi cum ar fi fost anii sfârşitului lumii. De fapt, în 2009 a şi apărut un film numit „2012” pe care l-am văzut şi eu ca şi mulţi dintre voi… un film de acţiune produs de Roland Emmerich. Un film care te ţine cu răsuflarea întretăiată, un film interesant, cel puţin din punct de vedere al efectelor speciale. În rest… pură ficţiune. Pe mine mă interesează doar un singur lucru: suntem sub protecţia divină iar faptul că am ajuns până aici se explică doar într-un singur fel: aşa a vrut bunul Dumnezeu! Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne pregătim cum se cuvine pentru venirea Domnului. Am spus de multe ori că trebuie să privim cu toată seriozitatea problema veşniciei. Fiecare dintre noi trebuie să ne gândim la cele de sus, acum până nu e prea târziu.

Pentru scumpa mea soţie şi cei doi copii… vă îmbrăţişez cu drag! Pentru mama mea, pentru unchii şi mătuşile mele… vă îmbrăţişez cu drag! Pentru toţi prietenii apropiaţi dar şi pentru cei mai îndepărtaţi… vă îmbrăţişez cu drag! Pentru toţi vizitatorii fideli sau ocazionali ai blogului meu… vă îmbrăţişez cu drag! (vezi Epistola Sfântului Apostol Pavel către Romani, capitolul 16)

Îl rog pe bunul Dumnezeu să ne ţină sănătoşi şi să ne păstreze mai departe în harul Său! Domnul să ne binecuvânteze pe fiecare şi să ne dea dorinţa şi puterea să facem numai voia Sa! Să trăim o viaţă curată şi plăcută lui Dumnezeu şi să fim vrednici de numele de creştini!

Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze şi BLOGUL LUI TOM THE CAT pentru ca mulţi oameni fără Hristos şi fără Dumnezeu să găsească aici multe lucruri utile pentru sufletele lor! Amin!

TOM THE CAT VĂ UREAZĂ TUTUROR DIN TOATĂ INIMA UN CĂLDUROS „LA MULŢI ANI!”

TORT LA MULTI ANI TOM THE CAT!

7 thoughts on “UN AN NOU BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT DIN PARTEA BLOGGERULUI EVANGHELIC TOM THE CAT!”

  • Bogdan, îţi mulţumesc că te-ai gândit la mine şi mi-ai adresat aceste cuvinte calde cu ocazia trecerii în Noul An. Iată că am ajuns cu bine în anul 2012 cu ajutorul bunului Dumnezeu. Fii binecuvântat!

   LA MULŢI ANI FERICIŢI!

  • LA MULŢI ANI, dragă Elena! Eu sunt primul care trebuie să-ţi mulţumesc că ai avut bunătatea să vizitezi blogul meu. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi dăruiască un An Nou fericit şi binecuvântat, să te bucuri împreună cu cei dragi şi să fiţi sănătoşi!
   Te mai aştept cu drag! 🙂

 • Regret că răspund cu întârziere, dar nu m-am uitat de mult la comentarii. Îmi cer iertare pentru inconvenient. Nu mă prea pricep în ale tehnologiei și de aceea nu am știut cum să procedez. Data viitoare o să te întreb exact. Oricum pe viitor o să copiez link-ul. Da, vizitez din când în când blogul tău pentru că găsesc uneori lucruri care îmi plac. Și de câte ori știu sursa când preiau ceva, scriu de unde e și al cui e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow