UPDATE IMPORTANT ”ROMÂNII ȘI CELE TREI PĂCATE NAȚIONALE”

Am avut o defecțiune tehnică pe blog (o eroare HTML) din cauza căreia nu funcționa decât primul material video pe care sunt sigur că l-ați văzut cu toții.
Inițial nu mi-am dat seama și am crezut că este vorba de o eroare de server YouTube și chiar nu-mi făceam deloc probleme. Văzând totuși că eroarea persista indiferent de browserul web pe care îl utilizam (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari, Comet Bird) am început să fiu circumspect și să-mi pun niște întrebări de natură tehnică mai ales că am observat DURATA MARE în care persista această eroare. Am intrat pe alte calculatoare (evident, performante, nu vechituri) și nici acolo nu funcționau respectivele materiale video, cu excepția primului (celelalte trei erau ”moarte”).

Eroarea HTML consta în faptul că în loc de sintaxa ?rel=0 la mine aveam doar rel=0 deci atunci când am redactat în HTML, uitasem ”semnul de întrebare” ? care-i ”spunea” serverului YouTube CE SĂ FACĂ, adică dacă să relaționeze materialul video (propus de mine) cu alte materiale video relativ asemănătoare sau dacă să nu facă acest lucru.

Îmi cer mii de scuze cititorilor blogului meu, în acest caz ESTE NUMAI VINA MEA, nu este de vină nici serverul YouTube (așa cum credeam eu), nici browserele web (n-aveau cum să fie toate defecte), nici plug-in-ul Adobe Flash Player 11 (pe care l-am dezinstalat/reinstalat degeaba). Pur și simplu, nu mi-am dat seama că este vorba de o eroare de redactare HTML care îmi aparține. Sunt foarte atent când redactez în HTML dar mi-a scăpat acest aspect. Din acest moment, problema s-a rezolvat 100%, puteți viziona toate cele patru materiale video și chiar VĂ ROG să faceți acest lucru pentru că sunt strâns legate de articolul meu ”ROMÂNII ȘI CELE PATRU PĂCATE NAȚIONALE”.
Dacă nu vom viziona toate cele patru materiale video, vom pierde foarte mult !

https://www.tomisthecat.ro/2013/03/22/romanii-si-cele-trei-pacate-nationale/

Tagged with:

2 thoughts on “UPDATE IMPORTANT ”ROMÂNII ȘI CELE TREI PĂCATE NAȚIONALE””

 • Vă mulțumesc pentru elogiile aduse profesorului doctor Mircea Bârsan, le merită cu prisosință !

  Vă cer ajutorul pentru Sergiu Mihai Bârsan, fiul cel mic al profesorului, acuzat pe nedrept !

  • Sărut mâna, doamna doctor Magda Botez!

   Deși n-am avut plăcerea să vă cunosc,
   vă mulțumesc că ați avut bunătatea să vizitați blogul meu și vă mai aștept cu drag, sunteți întotdeauna binevenită!

   Din nefericire, am citit și eu în presă diverse articole referitoare la domnul doctor Sergiu Mihai Bârsan și m-am întristat foarte tare. I se aduc acuzații foarte grave și eu sper din toată inima să fie neîntemeiate. Văd că totuși reprezentanții Spitalului Elias au transmis că medicul Sergiu Mihai Bârsan ”nu s-a făcut vinovat de abateri şi că nu au existat plângeri formulate împotriva sa”:

   Dacă domnul doctor Sergiu Mihai Bârsan este un om cu frică de Dumnezeu, NU ARE DE CE SĂ SE TEAMĂ ! Dacă dânsul a lucrat întotdeauna CURAT și dacă a moștenit caracterul nobil al tatălui dumnealui (dl.prof.dr. Mircea Bârsan) atunci NU TREBUIE SĂ SE TEAMĂ DE NIMIC !!! Din câte am citit în presă, dl.dr. Sergiu Mihai Bârsan este judecat în libertate dar are interdicție de a părăsi țara.

   Cred că vă dați seama că sunt un simplu blogger evanghelic, nu sunt jurnalist, nu sunt om politic (nu fac parte din nici un partid dar asta nu înseamnă că nu urmăresc cu atenție tot ce se întâmplă zilnic pe scena politică românească). Dacă aș fi avocat, m-aș bucura mult să pot să-l ajut pe domnul doctor Sergiu Mihai Bârsan care este cu 5 ani mai tânăr decât mine și mă gândesc cu groază că ar putea avea acasă o soție și un copil (nu știu dacă este căsătorit și dacă are copii).

   Personal, am fost foarte afectat și șocat când am auzit că este vorba de fiul marelui chirurg Mircea Bârsan de la Institutul Inimii din Cluj Napoca. Să dea Dumnezeu ca totul să se termine cu bine ! Oricum, ceea ce se întâmplă trebuie să fie UN SEMNAL DE ALARMĂ pentru toți medicii din România cărora le recomand din toată inima să fie înțelepți și SĂ SE TEAMĂ DE DUMNEZEU și atunci nu vor avea de ce să se teamă de judecata oamenilor… Atunci când lucrezi cu o inimă curată, când știi că îți faci cu onestitate datoria de medic, fiind perfect conștient că stai înaintea sfințeniei lui Dumnezeu, nu trebuie să te temi de nimeni și de nimic, poți să stai liniștit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow