USR ȘI PMP SUNT PARTIDE ANTICREȘTINE. FERIȚI-VĂ DE EI!

PETER COSTEA - PRESEDINTE ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Presa ne-a informat recent că USR și PMP au demarat discuții pentru „constituirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL”.

Cu tot respectul pe care îl am față de unii prieteni creștini care fac parte din aceste partide, trebuie să o spun pe șleau, acum la mai puțin de un an înainte de alegerile europarlamentare: FERIȚI-VĂ DE ACESTE PARTIDE! Ele nu sunt nici de dreapta, nici de inspirație creștină!

Aceste partide se autodefinesc drept „un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor…” Nici pe departe! Evaluați-i după comportamentul lor politic și legislativ! Urmăriți-le voturile în Parlamentul României și în Parlamentul European! Urmăriți-le pozițiile față de valorile creștine!

Un partid de dreapta este un partid conservator!

Nici USR, nici PMP nu sunt partide conservatoare. Un partid creștin-democrat nu este și nici nu poate fi un partid „modernist”. Partide de dreapta cu pretinsă orientare „modernistă” înseamnă a fi progresistul de acum 10 ani.

Ambele partide votează consecvent împotriva valorilor morale și creștine. USR este vârful de lance al progresismului neo-marxist în România, echivalentul ramurii „progresiste” din Partidul Democrat din SUA.

Unde au fost aceste partide la Referendumul din 2018 când căutam să validăm căsătoria naturală în Articolul 48 din Constituție?!?

USR ne-a fost împotrivă și a solicitat românilor să boicoteze Referendumul. Iar PMP a fost pe nicăieri… În frunte cu (acum) dizgrațiatul domn Traian Băsescu, fost comunist și turnător al Securității, liderii PMP au fost nepăsători ori flegmatici la adresa cetățenilor care urmăreau protejarea căsătoriei naturale în Constituție.

În plus, să nu uităm că USR a lansat un proiect legislativ pentru instituirea parteneriatelor civile în România. În acest fel, liderii USR au dovedit că sunt aliniați perfect cu CEDO (cel mai ilegitim tribunal din Europa), nu cu gândirea conservatoare și autentic de dreapta a românilor.

Aceste partide sunt (pentru a folosi o expresie biblică) LUPI ÎMBRĂCAȚI ÎN PIEI DE OAIE, DE ORIENTARE PROGRESISTĂ. Bruxelles-ul le-a îmbibat mintea cu progresism, iar distanța valorică dintre ele și noi, cetățenii creștini ai României, este ca de la cer la pământ.

Personal, nu recunosc aceste două partide drept partide de dreapta ori ca făcând parte din familia conservatoare europeană, suverană ori de inspirație creștin-democrată. VREMEA NAIVITĂȚII A TRECUT! Nu le mai putem permite demagogilor susținuți de presa progresistă să rămână ori să intre în Parlamentul României ori în cel European. Dimpotrivă, e vremea trezirii și a discernământului! CATEGORIC, FERIȚI-VĂ DE EI!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact

AUTOR: Peter Costea – Președinte Alianța Renașterea Națională


SURSA:
https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/pfbid0h7ZpQX2BghD6gXvRxGxAYuBcQp1jB9eg5CsyhEQwr8W2bQ1uKfKdC2wtBsqFVqe7l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow