VALORI COMUNE ALE CREȘTINISMULUI – INTERVIU VASILE BĂNESCU FOARTE RECOMANDAT PENTRU TOȚI ROMÂNII

VASILE BANESCU - PURTATOR DE CUVANT AL PATRIARHIEI ROMANE

Felicitările mele sincere pentru Televiziunea Alfa Omega care a avut o inspirație extraordinară atunci când l-a invitat în cadrul emisiunii “Realități și perspective” pe domnul Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române și cred că ar trebui să-l mai invite și în viitor cu regularitate. Mi-a făcut o deosebită plăcere să vizionez acest interviu televizat pentru că domnul Vasile Bănescu este o prezență extrem de plăcută care impune tot respectul nostru și care ar trebui ascultat cu atenție și prețuire de către toți românii cu bun simț, indiferent că sunt creștini sau atei.

Să ne rugăm ca Domnul să-l țină sănătos pe domnul Vasile Bănescu ca să ne bucurăm în continuare când îl vedem exprimându-se cu multă inspirație și înțelepciune în spațiul public! Ne-am săturat să auzim și să vedem nimicurile acestei lumi pline de minciună, întinăciune și păcat de care un creștin autentic trebuie să se disocieze cu toată ființa sa. Românii au nevoie să audă Adevărul care poate să le deschidă ochii și să-i scoată din întunericul spiritual în care se prăbușesc din ce în ce mai mult. Poate nu vă vine să credeți dar chiar și noi, creștinii evanghelici, avem ce să învățăm de la domnul Vasile Bănescu și sunt sigur că vă veți convinge cu ochii dumneavoastră de acest lucru chiar dacă dumnealui este creștin ortodox.

Vă rog să nu pierdeți această emisiune care are durata de o oră și 14 minute!

Ascultați cu atenție și cu o inimă deschisă pentru că avem cu toții ce să ascultăm când vorbește domnul Vasile Bănescu! Lăsați orice altă activitate, “schimbați canalul” pe care vă uitați până acum și urmăriți chiar acum acest interviu excepțional realizat de domnul Tudor Pețan (realizatorul emisiunii) la televiziunea Alfa Omega!

Vizionare plăcută!

URMĂRIȚI ȘI ACEASTĂ EMISIUNE EXCEPȚIONALĂ DE LA TVR 1 TOT CU DOMNUL VASILE BĂNESCU CARE A VORBIT DESPRE POZIȚIA FERMĂ ȘI CLARĂ A BISERICII ORTODOXE ROMÂNE FAȚĂ DE PATRIARHIA RUSĂ:

https://www.tomthecat.ro/biserica-ortodoxa-romana-ia-o-pozitie-ferma-si-clara-fata-de-patriarhia-rusa-emisiune-exceptionala-care-ar-trebui-vazuta-de-toti-romanii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow