VASILE TALOȘ – RUGĂ PENTRU VREMURI DE RESTRIȘTE – BISERICA BAPTISTĂ BUNAVESTIRE BUCUREȘTI – 29 MARTIE 2020

VASILE TALOS - PASTOR BISERICA BAPTISTA BUNAVESTIRE BUCURESTI

(foto: alfaomega.tv)

Pastorul Vasile Taloș a transmis astăzi 29 martie 2020 un mesaj foarte puternic pentru toți creștinii din toate confesiunile din România în contextul pandemiei agresive declanșate de coronavirusul SARS-CoV-2. Aici nu mai contează din ce Biserică facem parte pentru că lucrurile sunt foarte grave și trebuie să luăm aminte la Cuvântul Sfânt al Domnului indiferent că suntem ortodocși, catolici, baptiști, creștini după Evanghelie, penticostali, adventiști, luterani, etc. Cred că merită să vizionăm serviciul de închinare online de astăzi al Bisericii Baptiste Bunavestire din București și să ascultăm mesajul pastorului Vasile Taloș cu mare atenție și cu inimile deschise.

Dumnezeu să ne apere și să ne protejeze de această nenorocire care s-a abătut și asupra națiunii române! Domnul să ne ajute să fim gata în această grea încercare dacă va fi nevoie să plecăm de pe acest pământ așa cum s-a întâmplat deja cu unii slujitori ai Săi! Dumnezeu să se îndure de noi toți!

2 thoughts on “VASILE TALOȘ – RUGĂ PENTRU VREMURI DE RESTRIȘTE – BISERICA BAPTISTĂ BUNAVESTIRE BUCUREȘTI – 29 MARTIE 2020”

  • @ Gina Hreniuc

   Domnul se îndură de noi dar ne dă și înțelepciune! Nu este de vină Dumnezeu dacă noi nu purtăm mască de protecție și primim musafiri în casă sau facem vizite la alții, stăm bot în bot, ne pupăm, folosim doar bancnotele astea mizerabile în loc să facem toate plățile online sau cu cardul bancar, umblăm prin aglomerații fără să avem grijă deloc.

   Fratele pastor Vasile Taloș pe care l-ai văzut predicând mai sus, și-a pierdut viața din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2 deși ar mai fi putut trăi bine-mersi ani și ani de zile dacă ar fi luat în serios această pandemie și s-ar fi vaccinat mai ales că dumnealui avea o veche afecțiune pulmonară și n-avea voie să facă boala COVID-19 în situația dumnealui.

   Nu e normal să te infectezi cu virusul SARS-CoV-2 dacă ești atent și dacă respecți niște reguli elementare de protecție sanitară (purtarea măștii de protecție în spațiile închise dar și în spațiile deschise aglomerate, distanțare fizică, etc)

   Domnul să ne lumineze și să ne dea înțelepciune! Medicamentele, operațiile, transplanturile, vaccinurile, etc, nu sunt de la satana, SUNT TOT DE LA DUMNEZEU pentru binele și sănătatea noastră! Când vom înțelege o dată pentru totdeauna acest lucru?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow