VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU A TREIA OARĂ CONSECUTIV PREȘEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV CA PRESEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE DIN ROMANIA

Săptămâna trecută a avut loc Conferința Generală a Bisericilor Creștine după Evanghelie reunite la Brașov (în sediul Bisericii Creștine după Evanghelie „Bartolomeu”) în vederea alegerii noului Comitet Executiv al Uniunii.
M-am uitat și eu pe site-ul oficial al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie ca să mă informez și să aflu cine este noul președinte al acestui cult legal recunoscut în România (vezi Legea Cultelor nr.489/2006), eventual, cine este noul vicepreședinte și noul secretar.

Deși alegerile au avut loc în ziua de vineri 10 octombrie 2014 (adică exact acum O SĂPTĂMÂNĂ!!!!!), am avut o surpriză extrem de neplăcută să constat că NICI DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ NU EXISTĂ NICI UN FEL DE INFORMAȚII PRIVIND NOUL COMITET EXECUTIV RECENT ALES LA CONFERINȚA GENERALĂ!!! Mi se pare absolut inadmisibil ca webmasterul site-ului http://bcev.ro/ să nu-și facă datoria, să nu publice pe site-ul Uniunii o știre atât de importantă pe care trebuie să o afle atât enoriașii Bisericilor Creștine după Evanghelie, cât și orice alte persoane sau instituții interesate. O fi vorba de NEPĂSARE, INDOLENȚĂ, REAVOINȚĂ, LIPSĂ DE PROFESIONALISM ȘI/SAU LIPSĂ DE BUN SIMȚ?!? Pun și eu niște întrebări normale, nu dau cu parul… Nu am alte explicații pentru această gravă deficiență de comunicare, poate se va găsi cineva care să citească aceste rânduri și să-mi explice de ce webmasterul site-ului oficial al Uniunii Cultului Creștin după Evanghelie nu și-a făcut datoria nici măcar după o săptămână?!? O fi plecat în Congo în interes de serviciu???

Dacă intrați acum (17 octombrie 2014, ora 18.50) la rubrica ȘTIRI a site-ului Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie, NU VEȚI GĂSI ABSOLUT NICI O INFORMAȚIE LEGATĂ DE ALEGEREA NOULUI COMITET EXECUTIV AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE!!!
De asemenea, veți observa că pagina web respectivă n-a mai fost actualizată de PATRU ANI DE ZILE!!!!! ultima știre fiind publicată în 20 octombrie 2010.

Fără cuvinte…

Din fericire, am găsit toate informațiile necesare pe blogul lui Emy Răduț.
Ar trebui ca webmasterul site-ului Uniunii să-și prezinte DEMISIA DE ONOARE pentru incompetență și în locul acestuia să vină Emy Răduț care a avut bunul simț să publice această știre importantă chiar în ziua desfășurării alegerilor noului Comitet Executiv al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie (vinerea trecută). Poate că de-acum înainte, atunci când vom avea nevoie de vreo informație legată de activitatea acestui Cult, va fi mai indicat să vizităm blogul lui Emy Răduț pentru că pe site-ul oficial al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie, ne pierdem timpul degeaba…

CINE SUNT CEI TREI SLUJITORI AI DOMNULUI CARE AU FOST REALEȘI PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV ÎN CONDUCEREA COMITETULUI EXECUTIV AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE?!?

Noua conducere a Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România
își va desfășura mandatul în perioada 2014-2018, având următoarea formulă :

Președinte: VIRGIL ACHIHAI

Vicepreședinte: PAVEL CHIRIȚESCU

Secretar: DAN MITREA

Domnul să-i călăuzească și să-i binecuvânteze în lucrarea și slujirea dumnealor!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

UPDATE 21 MARTIE 2015

BLOGUL LUI EMY RĂDUȚ A FOST ELIMINAT
DE BLOGGER ABUSE TEAM!!!

În ziua publicării acestui articol (17 octombrie 2014), spuneam următoarele:

„Poate că de-acum înainte, atunci când vom avea nevoie de vreo informație legată de activitatea acestui Cult, va fi mai indicat să vizităm blogul lui Emy Răduț pentru că pe site-ul oficial al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie, ne pierdem timpul degeaba…”

Se pare că dacă vom avea nevoie vreodată de vreo informație legată de activitatea Uniunii Cultului Creștin după Evanghelie, NU vom mai putea vizita nici măcar blogul lui Emy Răduț care tocmai a fost desființat de Blogger Abuse Team din motive care îmi scapă. În cele mai multe cazuri, eliminarea blogurilor blogspot.ro (redirecționate automat din blogspot.com) se face din cauza încălcării politicii TOS („Terms of Service”). Deși avea peste 100 mii de vizualizări, blogul lui Emy Răduț a fost suspendat definitiv. În consecință, am fost obligat să dezinstalez linkul către blogul lui Emanuel Răduț, datorită faptului că plug-in-ul LINK CHECKER mă avertiza despre respectivul link rupt (death link).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

UPDATE 16 FEBRUARIE 2016

INFORMAȚII PRIMITE IERI DE LA EMY RĂDUȚ

„Am aflat astăzi de update-ul la postare şi vreau să lămuresc ceva. Nimeni nu mi-a desfiinţat blogul. Eu personal l-am şters definitiv. Nu aveam peste 100.000, ci aproape 300.000, şi creştea zilnic. Motivul pentru care am făcut acest lucru e simplificarea muncii mele pe domenii de interes.

Odată cu închiderea blogului, am deschis alte două:

istoriabcer.wordpress.com

emyradut.wordpress.com

Pe noile bloguri, deocamdată stagnate, nu mai pun anunţuri generale.

S-auzim de bine!”
Bogdan Emanuel Răduţ (vezi linkul de mai jos)

https://www.tomthecat.ro/2014/10/17/virgil-achihai-a-fost-ales-pentru-a-treia-oara-presedinte-al-uniunii-bisericilor-crestine-dupa-evanghelie/#comment-4073

10 thoughts on “VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU A TREIA OARĂ CONSECUTIV PREȘEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE”

  • Dana, să nu te superi pe mine dar am fost obligat să dezinstalez linkul către publicația voastră (pentru care vroiai să faci reclamă gratuită prin blogul meu) deoarece am văzut la voi un material (o așa zisă „știre”) care n-are ce căuta pe o publicație care se pretinde a fi serioasă. Vezi că aici te afli pe un blog creștin evanghelic foarte serios.

   Oricum, îți mulțumesc că ai postat un comentariu pe acest blog și te mai aștept și altădată dar este imposibil să instalez URL-ul paginii voastre Home. Sorry!

 • Poate ar fi de interes pentru vizitatorii blogului tău și știrea că această „trinitate” reprezentată de conducerea Cultului, înainte de Crăciun, a făcut un mic „cadou” Bisericii Filadelfia din Bacău, ridicându-le Autorizația de funcționare. Ar fi foarte interesant de cunoscut motivul pentru care în anul 2014, la mai bine de 20 de ani de la căderea comunismului, unei biserici locale i se poate ridica Autorizația. Interesant și totodată periculos datorită precedentului creat.

  Dacă dorești mai multe informații, contactează-mă!

  Pace și binecuvântare!

  • Cristi, eu nu cunosc aceste aspecte dar asta nu înseamnă că nu mă afectează și nu mă întristează profund. Este bine să-mi scrii în mod privat pe formularul online de CONTACT:

   http://www.emailmeform.com/builder/form/A8cy1e57B3Jn67ILd5w12M

   Deocamdată, știu doar un singur lucru și anume că această „trinitate” n-a reacționat în nici un fel la acest articol prin care în ziua de 17 oct.2014 semnalam (în zadar) că o știre oficială cum ar fi alegerea noului Comitet Executiv al unui Cult, trebuie să apară OBLIGATORIU pe site-ul oficial al Uniunii Cultului respectiv. NICI ÎN ZIUA DE AZI NU S-A FĂCUT NIMIC în acest sens deși puteau să țină cont de sugestia mea, puteau să-l demită pe webmasterul site-ului Uniunii sau măcar să-l sancționeze sau să-l mustre, puteau să-l roage să actualizeze rubrica ȘTIRI a site-ului oficial al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România. Nimic nu s-a întâmplat din 17 octombrie 2014 (data când am publicat acest articol), nu există niciun fel de feedback, e ca și când vorbești cu pereții, e clar că această „trinitate” va merge și în viitor pe principiile „rămâne cum am stabilit” sau „las-o că merge și așa” adică nu se va schimba niciodată NIMIC în acest Cult Creștin după Evanghelie static, inert și ultraconservator. Păcat de dânșii pentru că învățătura pe care o propovăduiesc este sănătoasă (scripturală), este mare păcat că nu se dorește să se rezolve anumite deficiențe de comunicare, probleme tehnice și/sau organizatorice.

   Creștinii după Evanghelie au de învățat foarte multe lucruri bune de la frații baptiști (oameni disciplinați și buni organizatori) dar vor mai trece zeci de ani (în cel mai fericit caz) până când își vor da seama de această realitate…

   Nu există nici un interes de a se ține cont de opiniile credincioșilor sau ale bloggerilor evanghelici, se refuză sistematic introducerea dreptului de vot în bisericile locale, nu interesează pe nimeni nimic, dânșii (membrii „trinității”) își văd mai departe de treburile domniilor lor, fără să aibă niciun fel de reacție și fără să ia măsurile necesare care se impun. O inerție pe care n-o voi înțelege niciodată,
   o nepăsare și o lipsă de bunăvoință care n-au nici o explicație biblică sau logică.

   Eu sunt foarte prins, am o situație destul de grea (nu pot să intru în detalii) și nu știu în ce măsură voi putea să-ți răspund, te rog să mă ierți dacă voi întârzia, este posibil acest lucru și nu vreau să te superi pe mine, îți spun foarte sincer înaintea Domnului. Asta nu înseamnă că nu voi încerca să îți răspund dar nu știu când se va întâmpla acest lucru, bunul Dumnezeu să mă ajute!

   Nașterea lui Hristos să îți fie de folos!

 • Am aflat astăzi de update-ul la postare şi vreau să lămuresc ceva. Nimeni nu mi-a desfiinţat blogul. Eu personal l-am şters definitiv. Nu aveam peste 100.000, ci aproape 300.000, şi creştea zilnic. Motivul pentru care am făcut acest lucru e simplificarea muncii mele pe domenii de interes. Odată cu închiderea blogului, am deschis alte două:

  istoriabcer.wordpress.com
  emyradut.wordpress.com/

  Pe noile bloguri, deocamdată stagnate, nu mai pun anunţuri generale.

  S-auzim de bine!

  • „Odată cu închiderea blogului, am deschis alte două”

   Emy, păi tu nici nici n-ai apucat să deschizi alte două bloguri că ai și desființat unul dintre ele. Am dat click pe blogul tău pe care l-ai înființat recent și văd că l-ai șters așa… fără niciun motiv întemeiat… Probabil că te-ai plictisit de el… Nu-ți mai place wordpress.com… 🙂

   emyradut.wordpress.com

   E treaba ta ce faci dar mă întreb retoric: ce-ar fi să-mi șterg și eu blogul?!? ce-ar fi să fac și eu ca tine? azi înființez un blog, mâine îl șterg, poimâine înființez alt blog, răspoimâine îl șterg și pe acela…

   Problema e că nu-mi permit să procedez așa din respect pentru cititorii mei față de care am o datorie și o responsabilitate destul de mare și nu pot să mă joc de-a blogurile și de-a site-urile.

  • Dragă Bogdan Emanuel Răduț,

   În ziua de 15 februarie 2016, ora 21.42 (uită-te mai sus!) ai scris așa:
   „Odată cu închiderea blogului, am deschis alte două: istoriabcer.wordpress.com și emyradut.wordpress.com”

   Cred că cel mai corect era să scrii așa:
   „Odată cu închiderea blogului, AM ÎNCHIS alte două: istoriabcer.wordpress.com și emyradut.wordpress.com”

   Se pare că am avut mare dreptate (citește mai sus comentariul meu din 6 martie 2016, ora 8.16). Azi înființezi un blog, mâine îl ștergi… Poimâine înființezi alt blog, răspoimâine îl ștergi… Mi-ai confirmat faptul că te joci de-a blogurile! 😉

   Eu zic că ar fi bine să înființezi un singur blog (nu șapte!) și să te ții, frate, de el!
   Asta așa… din respect față de cititorii tăi la care zici că ții și pe care zici că-i respecți.

   Domnul să te ajute în acest sens! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow