WINDOWS 7 ȘI WINDOWS 8 NU MAI PRIMESC SUPORT MICROSOFT ȘI TREBUIE UPGRADATE LA WINDOWS 8.1 SAU LA WINDOWS 10

WINDOWS 10 ESTE CEL MAI BUN SISTEM DE OPERARE

Dacă mai folosiți încă Windows 7 sau Windows 8 (NU 8.1!!!) pe calculatoarele sau laptopurile voastre, este timpul să faceți upgrade gratuit la Windows 8.1 sau la Windows 10.

Când spun upgrade GRATUIT, mă refer, evident, la cei care au sistem de operare instalat LEGAL, CU LICENȚĂ! nu piratat, adică furat de pe internet.

Pentru a ne convinge să efectuăm upgrade, începând cu 13 ianuarie 2015, Microsoft a luat două măsuri care vizează WINDOWS 7:

1. A oprit suportul tehnic mainstream gratuit pentru Windows 7
2. A sistat complet introducerea de funcţii noi prin eventuale update-uri.

Deşi renunţă la suportul tehnic gratuit, compania Microsoft
va oferi până în 2020 ajutor celor care au nevoie, însă contra cost.

Windows 7 a fost lansat oficial în 2009 și în principiu, putem spune că
“și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul”…

Tot pentru a ne convinge să efectuăm upgrade, începând cu 12 ianuarie 2016, Microsoft a sistat complet suportul pentru sistemul de operare WINDOWS 8, vechi de doar trei ani. Prin urmare, cei care încă îl utilizează, vor trebui să facă upgrade fie la WINDOWS 8.1, fie la WINDOWS 10, pentru a putea beneficia în continuare de ultimele update-uri de securitate.

Asta deoarece Microsoft consideră Windows 8.1 ca fiind un service pack, mai degrabă decât un sistem de operare complet nou, iar compania oferă doar doi ani de suport, utilizatorilor care nu fac upgrade la cel mai recent service pack. În caz contrar, Microsoft ar fi trebuit să ofere suport pentru Windows 8 timp de 10 ani de zile de la data lansării acestuia.

Service pack-ul Windows 8.1 aduce îmbunătățiri majore lui Windows 8, care a dezamăgit la momentul lansării. Chiar dacă pare a fi mai mult decât un service pack, acesta nu ar trebui să pună probleme de compatibilitate majore, astfel că este recomandat să se facă upgrade-ul la WINDOWS 8.1 sau la WINDOWS 10 (upgrade care poate fi făcut GRATUIT cel puțin până în toamna anului 2016)

SURSA:

https://megahost.ro/blog/microsoft-nu-mai-ofera-update-uri-de-securitate-pentru-windows-8.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow