YOU TUBE A RESTRICŢIONAT ÎN MOD INEXPLICABIL UN VIDEOCLIP PROVIAŢĂ (ANTIAVORT) CARE A ATINS 4 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI

PASTOR PASCHOAL PIRAGINE JR. - BISERICA BAPTISTĂ CURITIBA - BRAZILIA

În urmă cu ceva timp în urmă, aveam de gând să preiau pe blogul meu un videoclip interesant care prezintă un pastor brazilian foarte credincios şi curajos care a îndrăznit să spună lucrurilor pe nume şi să atace politica demonică a avorturilor practicate fără niciun motiv întemeiat. Acest slujitor al lui Dumnezeu se numeşte PASCHOAL PIRAGINE JR. şi este pastorul unei Biserici Baptiste din oraşul Curitiba (Brazilia).

Videoclipul respectiv are 11 minute si 21 de secunde şi părerea mea este că ar trebui vizionat de orice om cu bun simţ de pe această planetă. Ar fi foarte frumos ca acest videoclip să fie difuzat de toate posturile de televiziune româneşti pentru ca românii să înţeleagă că este UN PĂCAT FOARTE MARE să faci un avort doar de dragul de a face un avort (fără un motiv foarte întemeiat care are în vedere o situaţie de maximă urgenţă în care viaţa gravidei este pusă în mare pericol).

Din nenorocire, posturile noastre de televiziune au preocupări mult mai “importante” iar acest material video nu se ridică la “înălţimea” mass-mediei româneşti. Şocul cel mai mare este că deşi materialul video respectiv are un caracter profund uman şi moral, totuşi YouTube l-a încadrat ÎN MOD NEDREPT ȘI ABUZIV la categoria materialelor video cu “conţinut necorespunzător”. INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT! Probabil că cei de la YouTube au confundat această videomărturie a unui om credincios cu cine ştie ce mizerie de material pornografic sau imoral. Altfel nu-mi explic CUM A FOST POSIBIL CA REŢEAUA DE VIDEOSHARING YOUTUBE SĂ RESTRICŢIONEZE ACEST MATERIAL VIDEO DE O VALOARE DEOSEBITĂ?!?

Practic, pentru a putea viziona videoclipul original, YouTube îţi pune două condiţii:
1) Să ai vârsta minimă de 18 ani
2) Să-ţi deschizi un cont pe YouTube ca să poţi vizualiza videoclipul original.

În acest videoclip puteţi să-l vedeţi pe pastorul baptist Paschoal Piragine Jr. care a atacat cu toată fermitatea politicile pro-avort şi pro-homosexualitate ale Partidului Muncitoresc (PT). În prelegerea susţinută de pastorul Paschoal Piragine Jr. sunt inserate şi imagini cu bebeluşi (fetuși) avortaţi iar predica se termină cu recomandarea de a vota contra partidului PT care la ora actuală se află la putere în Brazilia.

La sfârşitul predicii sale, pastorul Paschoal Piragine Jr. a spus:

“Niciodată pe parcursul slujirii mele ca pastor nu am făcut ce voi face acum! Niciodată nu le-am cerut credincioşilor să voteze cu A sau cu B. Dar ce voi face acum este să vă spun ÎMPOTRIVA CUI să votaţi: împotriva oamenilor care promovează nedreptatea.”

Videoclipul cu predica respectivă a fost vizionat de 4 milioane de utilizatori şi în consecinţă, YouTube a decis să-l restricţioneze. Pe de altă parte, mesajul pastorului Paschoal Piragine Jr. a avut darul de a-i deranja teribil pe reprezentanţii partidului brazilian de guvernământ PT, conform Life Site News.

Enio Verri, un congresman brazilian, membru al partidului PT, a acordat un interviu postului brazilian de radio CBN şi a declarat că pastorul Paschoal Piragine Jr. “a păcătuit” prin cuvintele sale şi că va trebui să răspundă în faţa comunităţii.
De asemenea, Verri a mai precizat că “partidul PT va lua măsurile legale adecvate cât mai repede cu putinţă, să fiţi siguri de asta.”

Conform specialiştilor, videoclipul (predica) pastorului Paschoal Piragine Jr. a avut o putere foarte mare de influenţare a opiniei publice şi acest lucru s-a văzut clar prin faptul că sondajele au demonstrat scăderea dramatică a popularităţii Dilmei Rousseff (candidata partidului PT la prezidenţiale) între alegătorii evanghelici din Brazilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow