BISERICA EVANGHELICĂ ANTIOHIA ȘI INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS AU PLĂTIT 375 MII EURO ȘI AU FOST SALVATE CA PRIN MINUNE DE UN DEZASTRU

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA VAZUTA IN TIMPUL NOPTII

“ÎN LUME VEȚI AVEA NECAZURI DAR ÎNDRĂZNIȚI! EU AM BIRUIT LUMEA!”
(Sfânta Evanghelie după Ioan 16:33)

Nu știu câți dintre români au auzit vreodată despre Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia sau despre Institutul Teologic Timotheus, două obiective strategice situate în București, în apropierea stației de metrou Bucur Obor.

Când spun că aceste două bastioane evanghelice reprezentative au scăpat ca prin minune de un dezastru, mă refer la faptul că ele au fost la un pas să fie șterse de pe fața pământului. Cum a fost posibil acest lucru într-o țară liberă și aparent democratică?!? Cum au evoluat lucrurile până aici? Cum s-a putut ajunge la doar un pas de distrugere? Toate aceste întrebări au un răspuns foarte simplu: România este “țara tuturor posibilităților”… Justiția rămâne deocamdată doar un vis frumos iar legile sunt valabile doar pentru cei cinstiți, în timp ce șmecherii și mafioții imobiliari își fac veacul și zburdă nestingheriți în libertate fără ca nimeni să-i întrebe de sănătate. Chiar și în zilele noastre, creștinii din România au de suferit dar nu trebuie să ne mire deloc acest lucru pentru că Domnul nostru Iisus Hristos ne-a prevenit:
“În lume veți avea necazuri dar îndrăzniți! Eu am biruit lumea!” (Ioan 16:33)

S-a ajuns până acolo încât Biserica Antiohia și Institutul Timotheus s-au aflat în pericol să fie obligate prin hotărâre judecătorească SĂ-ȘI DEMOLEZE SINGURE CLĂDIRILE, PE CHELTUIALĂ PROPRIE!!!!! Culmea injustiției și a umilinței maxime, adică după ce că ești șocat că îți vei pierde Biserica și Institutul Teologic, să mai fii și obligat să ți le dărâmi tu cu mâna ta, nu mai discutăm că e vorba de două clădiri masive care au fost construite cu eforturi financiare enorme. Și toate aceste nedreptăți de neimaginat (aberații juridice grosolane) ar fi putut să aibă un efect fatal, deși cele două clădiri AU FOST CONSTRUITE ÎN PERFECTĂ LEGALITATE, cu certificat de urbanism, autorizație de construcție și proces verbal de recepție a lucrărilor executate. Deci hoții, bandiții și escrocii pot să construiască liniștiți în mod ILEGAL cum au chef și unde au chef iar o Biserică Evanghelică și un Institut Teologic Evanghelic au fost la un pas să fie rase de pe fața pământului deși Instanța a admis că au fost constructori de bună credință. Iată în ce țară trăim… Țara care pierde o grămadă de procese la CEDO! România este țara justiției strâmbe, țara nedreptăților și a abuzurilor îngrozitoare…

Cei care doresc detalii despre ceea ce s-a întâmplat, au la dispoziție linkul de mai jos unde pot observa că în ziua de 15 mai 2014 am făcut un apel public către toți vizitatorii blogului meu ca să ajute financiar Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus, fiecare în funcție de posibilitățile pe care le are.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru bunătatea, dragostea și îndurarea Sa!

https://www.tomthecat.ro/biserica-antiohia-trebuie-salvata-si-necesita-ajutor-financiar-de-maxima-urgenta/

MINUNEA DE LA DUMNEZEU: BISERICA ANTIOHIA ȘI INSTITUTUL TIMOTHEUS AU REUȘIT SĂ PLĂTEASCĂ SUMA DE 375 MII EURO, DOAMNEI PROPRIETAR CARE CÂȘTIGASE TERENUL ÎN INSTANȚĂ!

COMUNICAT

UNIUNEA BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE DIN ROMÂNIA
BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA

“Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă pentru bunătatea Ta, pentru credincioșia Ta!” (Psalmi 115:1)

Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie și Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia București au plătit ultima rată pentru terenul pe care este construită Biserica și Institutul Teologic Timotheus. Este un prilej de mare bucurie și mulțumire. Aproape zece ani am înălțat rugăciuni către Dumnezeu să nu îngăduie nedreptatea pe care mulți o vedeau deja înfăptuită. După sentința judecătorească definitivă, ne-am întrebat mulți dintre noi, cum vom strânge 375.000 de euro. Ne-am uitat la slăbiciunile noastre și mai puțin la puterea lui Dumnezeu. Doamne, iartă-ne pentru îndoielile și slăbiciunile noastre! Mulțumim tuturor acelora care au înțeles greaua noastră povară, pentru că s-au rugat neîncetat pentru cauza noastră dreaptă. Mulțumim Domnului, pentru că El v-a mișcat inimile. Mulțumim tuturor acelora din țară și din străinătate care ne-au susținut atât în rugăciune, cât și financiar. Am primit un sprijin important și din partea autorităților centrale de stat. Ce mare har!

Bucurați-vă împreună cu noi!

În numele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România,
Președinte,
Virgil Achihai

În numele Bisericii Antiohia,
Prezbiter,
David Ciucur

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE SI INSTITUTUL TIMOTHEUS AU FOST SALVATE PRIN PLATA A 375 MII EURO - COMUNICAT OFICIAL

2 thoughts on “BISERICA EVANGHELICĂ ANTIOHIA ȘI INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS AU PLĂTIT 375 MII EURO ȘI AU FOST SALVATE CA PRIN MINUNE DE UN DEZASTRU”

    • @ ADRIAN PUȘCAȘ

      Scumpule, tare mult mă doare că ne-ai părăsit și ai plecat în veșnicie. Nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Ai îndurerat pe mulți dintre noi prin plecarea ta deși știm că despărțirea noastră este temporară. M-aș bucura mult să te mai văd aici, cântând la orga Bisericii dar sunt sigur că într-o zi te vom vedea cântând la Orga Cerului! Sunt foarte trist că nu mai pot vorbi cu tine la telefon și că nu te mai pot vizita ca să-mi împărtășești din pasiunea ta pentru notele muzicale. Ne vom revedea odată lângă Iisus când vom fi și acolo niciodată nu ne vom mai despărți! ✋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow