CONSTITUŢIA UNGARIEI ESTE UN MODEL DE CONSTITUŢIE PENTRU ROMÂNIA ŞI O PALMĂ PESTE BOTUL UNIUNII EUROPENE ATEISTE

PARLAMENTUL MAGHIAR - BUDAPESTA - UNGARIA

foto: travel365.md

Vă dau o veste excelentă care m-a bucurat enorm. În sfârşit, avem un exemplu de bun simţ în această Europă secularizată, materialistă şi ateistă.
În sfârşit, minunea s-a produs şi vedem O ŢARĂ CU O COLOANĂ VERTEBRALĂ DREAPTĂ, UN NEAM CARE A AJUNS LA O CONCLUZIE ÎNŢELEAPTĂ, O UNGARIE DEMNĂ CARE NU SE ÎNCLINĂ CU LAŞITATE ÎN FAŢA EUROPEI ATEISTE ŞI PĂGÂNE.

Ziua de luni 11 aprilie 2011 este O ZI ISTORICĂ în care Parlamentul maghiar a adoptat noua Constituţie a Ungariei. O săptămână mai târziu (luni 18 aprilie 2011) preşedintele maghiar PAL SCHMITT, a semnat Decretul de promulgare a noii Constituţii a ţării. Odată cu ratificarea acesteia de către şeful statului, noua lege fundamentală intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2012.

Poate mă veţi întreba : “Dar de ce să fie o zi istorică pentru noi, românii?
O fi o zi istorică pentru unguri, dar ce ne interesează pe noi şi cu ce ne încălzeşte? O să trăim mai bine? O să avem burta mai plină?”

Dragi români, bineînţeles că este o veste bună şi pentru noi, românii, mai ales că ne batem cu pumnul în piept că suntem “creştini de 2000 de ani”.
Fiind atât de creştini de dăm pe dinafară, n-avem cum să nu ne bucurăm atunci când auzim ştiri de genul celei de mai sus. Corect?

PARLAMENTUL UNGARIEI

Mie mi-au atras atenția trei aspecte fundamentale ale noii Constituţii maghiare:

1) RECUNOAŞTE IMPORTANŢA DEOSEBITĂ A CREDINŢEI ÎN DUMNEZEU ŞI ROLUL DETERMINANT AL CREDINŢEI CREŞTINE ÎN VIAŢA OMULUI. RECUNOAŞTE CREŞTINISMUL CA FACTOR DE UNIFICARE A NAŢIUNII ŞI CA FUNDAMENT AL CIVILIZAŢIEI NOASTRE.

2) RECUNOAŞTE CĂSĂTORIA CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMŢITĂ DINTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE

(aviz amatorilor care vor să transforme România în “Sodoma şi Gomora”)

3) RECUNOAŞTE CĂ VIAŢA FĂTULUI UMAN TREBUIE PROTEJATĂ ÎNCĂ DIN MOMENTUL CONCEPŢIEI SALE

(aviz medicilor care se îndeletnicesc cu pruncuciderea şi aviz fetelor şi femeilor care recurg la avort fără să aibă nicio teamă de Dumnezeu)

M-am întrebat de ce se supără unele ţări europene şi de ce condamnă atât de tare Ungaria pentru această nouă Constituţie recent adoptată? Cumva Europa este deranjată de faptul că Ungaria a proclamat credinţa în Dumnezeu şi creştinismul? Nu cumva Europa ar trebui să fie îngrijorată că mâine-poimâine va ajunge să se închine cu faţa spre Mecca şi să se roage la Allah? Nu cumva vom avea o Europă musulmană, budistă sau hindusă? Nu cumva este doar o chestiune de timp până când creştinismul va deveni doar o amintire în Europa?

Ce să facem? Să fim de acord ca bărbaţii să se “însoare” între ei iar femeile să se “mărite” între ele? Asta e “normalitatea” propusă de Uniunea Europeană?!? Să fim de acord ca pruncuciderea să fie legalizată şi instituţionalizată?
Să acceptăm ca numărul de avorturi să crească exponenţial? Să închidem ochii la toate aceste fărădelegi şi să ne prefacem că nu le vedem? Oare asta vor politicienii liberali ai Uniunii Europene?

Tare mi-e teamă că peste vreo 20 de ani, atunci când un bărbat va dori să se însoare cu o femeie sau când o femeie va dori să se mărite cu un bărbat, vor fi priviţi ca nişte “ciudaţi” sau ca nişte “anormali”. Prin grija Uniunii Europene aşa zis creştine, NORMALITATEA va căpăta o nouă definiţie.

Ateii zbiară că “nu există Dumnezeu” dar dacă Europa ateistă nu se va întoarce cu adevărat la Domnul, vom ajunge în situaţia penibilă în care multe “căsătorii” vor fi de tip bărbat-bărbat sau femeie-femeie. Iar căsătoria bărbat-femeie va fi privită ca “demodată” sau “depăşită” şi va fi aruncată la lada de gunoi a istoriei. Că doar nouă, europenilor, ne place să aruncăm la gunoi tot ce-i bun şi frumos, nu-i aşa?

Poate că or mai fi şi alte lucruri interesante în noua Constituţie maghiară dar deocamdată am vrut să extrag doar elementele esenţiale care ar trebui să le dea de gândit inclusiv politicienilor “creştini” de pe malurile Dâmboviţei.

Oare când vom vedea şi în România O CONSTITUŢIE A CREDINŢEI?
Oare când va începe şi în România o puternică mişcare de trezire spirituală şi de întoarcere reală a oamenilor la Dumnezeu? Oare când va fi stopat procesul de secularizare forţată a naţiunii române? Oare când se vor opri manelizarea, ferentarizarea şi ateizarea neamului românesc? Sunt întrebări care aşteaptă un răspuns cât mai rapid. Altfel va fi prea târziu şi nu se va mai putea face nimic. Vom fi deja cu toţii… în iad… cu mici excepţii…

PARLAMENTUL MAGHIAR A VOTAT NOUA CONSTITUŢIE

FRAGMENTE DIN NOUA CONSTITUŢIE A UNGARIEI

“Noi, membri ai naţiunii maghiare la începutul unui nou mileniu, purtând responsabilitatea pentru toţi maghiarii, declarăm aici că: […]

Suntem mândri că Regele nostru Sf. Ştefan a fondat statul maghiar pe baze solide cu o mie de ani în urmă şi că a făcut ţara noastră parte a Europei Creştine.

Suntem mândri de strămoşii noştri care s-au luptat pentru supravieţuirea, independenţa şi libertatea ţării noastre. […]

Recunoaştem rolul creştinismului în păstrarea naţiunii noastre. Apreciem diferitele tradiţii religioase din ţara noastră.
Mărturisim că baza existenţei umane este demnitatea umană. […]

Libertăţi şi responsabilităţi – Articolul II

Demnitatea umană este inviolabilă. Oricine are dreptul la viaţă şi demnitate; viaţa fătului va fi protejată încă de la concepţie.

Partea generală – Articolul M


Ungaria protejează instituţia căsătoriei între un bărbat şi o femeie, relaţie matrimonială stabilită voluntar, la fel ca şi binele familiei ca bază pentru supravieţuirea naţiunii. Ungaria sprijină maternitatea. Protejarea familiei este reglementată prin lege specială.”

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL URMĂTOR:

https://www.tomthecat.ro/2018/06/17/ungaria-este-tara-crestina-care-refuza-santajul-islamist-al-uniunii-europene/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow