UNGARIA ESTE TARA CRESTINA CARE REFUZA SANTAJUL ISLAMIST AL UNIUNII EUROPENE

UNGARIA ESTE TARA CRESTINA CARE ERFUZA SANTAJUL UNIUNII EUROPENE

O națiune care și-a redescoperit rădăcinile creștine, și-a închis granițele pentru imigranții ilegali și a rescris Constituția pentru a proteja familia și pe cei nenăscuți. Într-o vreme când majoritatea Europei e atee, există o națiune unde creștinismul nu doar există, dar unii spun că și prosperă.

Dale Hurd de la CBN News, relatează din Budapesta, despre renașterea creștinătății în Europa de Est: „Imaginați-vă un guvern declarat creștin, care crede că valorile creștine merită să fie apărate și care vrea să protejeze și să se îngrijească de familie. Bine ați venit în Ungaria!”

Constituția Ungariei e în mod explicit creștină. Acolo scrie clar că o căsătorie este între UN BĂRBAT și O FEMEIE, că viața începe la concepție și include fraza: „Dumnezeu să binecuvânteze ungurii!”
Biserica Credinței din Ungaria, care are peste 300 de filiale, e una din cele mai mari biserici penticostale din Europa, cu 70 mii de participanți.

Guvernul ungar și-a asumat rolul de a proteja creștinismul. Are chiar un Birou pentru ajutorarea creștinilor persecutați din lume. Când CBN a relatat despre amenințarea din partea Suediei de a o deporta pe actrița iraniană Aideen Strandsson în Iranul islamic, o singură națiune i-a sărit în ajutor și i-a oferit azil: Ungaria. Guvernul ungar spune că: „a-i primi pe creștinii persecutați constituie datoria noastră morală și constituțională.”

Analistul politic ungar Istvan Pocza spune: „Ungaria vrea să protejeze valorile europene de sorginte iudeo-creștină. Ungaria n-a făcut altceva decât să revină la rădăcinile sale de bastion istoric al creștinătății de peste 1000 de ani, în ciuda a aproape 200 de ani de dominație musulmană otomană, plus dominația comunistă sovietică de după al Doilea Război Mondial.”

Declarația Secretarului de Stat Zoltan Kovacs: „Trebuie să rămânem la tradiția și moștenirea noastră, iar moștenirea Europei e creștină, nu neapărat ca formă religioasă, dar cu siguranță ca fond cultural.” Poate chiar acest crez a lansat Ungaria într-o bătălie cu UE, pe tema imigranților. Dl Orban a acuzat UE că încearcă să islamizeze Europa, iar Ungaria a înfuriat Bruxelles-ul fiindcă a construit garduri pentru a ține imigranții la distanță.

Cei de la UE erau supărați fiindcă Viktor Orban a trimis Bruxelles-ul la plimbare când a venit vorba de granițe deschise. Ungaria a văzut teroarea și haosul generate de migrația din vestul Europei și a spus: „NU AICI!”
Uniunea Europeană chiar a mers în instanță pentru a forța Ungaria, Polonia și Cehia să preia imigranți. Domnul Orban a acuzat Bruxelles-ul de șantaj.

Zoltan Kovacs mai spune că: „Securizarea granițelor pentru a opri imigrația ilegală este într-adevăr o soluție și e singurul mod de a reinstaura legea și ordinea la granițele Uniunii Europene, și nu invers. E important faptul că cei mai mulți imigranți care vor să pătrundă în Ungaria sunt musulmani.
Națiunile vest-europene plătesc scump fiindcă nu au ținut cont de islam.
Am locuit secole întregi împreună sau în apropierea islamului și știm ce înseamnă asta. Iată de ce contează cine vine și în ce mod vin oamenii.”

Orban apare în mass-media occidentală deseori ca fiind pe urmele lui Vladimir Putin, un om puternic non-democratic. De fapt, la un summit al UE de acum câțiva ani, președintele Comisiei UE l-ar fi salutat pe Viktor Orban prin cuvintele: „Salut, dictatorule!”

Ungaria cu siguranță nu e o dictatură, dar criticii lui Orban îl acuză de corupție și că folosește instrumentele guvernului contra oponenților politici, inclusiv în recenta campanile împotriva miliardarului Soroș. Azi, în Ungaria, se folosesc fără scrupule banii publici pentru a formula mesaje propagandistice. Din 2010, guvernul ungar a dat semnale sistemelor de control și echilibru și instituțiilor democratice. Orban, însă, pe care chiar și criticii îl văd ca un politician iscusit, nu are niciun rival politic serios și probabil va rămâne la putere, ceea ce înseamnă că disputa dintre Ungaria și UE pe tema imigranților va continua să se amplifice. Mai înseamnă și că Ungaria va continua să aibă un guvern care crede că creștinismul merită protejat.

SURSA:
http://alfaomega.tv/stiri

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL URMĂTOR:

https://www.tomthecat.ro/constitutia-ungariei-un-model-de-constitutie-pentru-romania-si-o-palma-peste-botul-uniunii-europene-ateiste/

PARLAMENTUL MAGHIAR DIN BUDAPESTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow