DESCHIDE INIMA TA! S-A NĂSCUT MESIA!

Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este PUTEREA LUI DUMNEZEU pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului; deoarece în ea este descoperită O NEPRIHĂNIRE PE CARE O DĂ DUMNEZEU PRIN CREDINŢĂ şi care duce la credinţă, după cum este scris: „Cel neprihănit va trăi prin credinţă!”

(Romani 1:16-17 Biblia Cornilescu)

“Că nu mă ruşinez de Evanghelia lui Hristos, că PUTEAREA LUI DUMNEZEU EASTE spre mântuire tot celui ce creade, jidovului mai întâiu şi elinului.
Că DREPTATEA LUI DUMNEZEU întru dânsa SĂ ARATĂ DIN CREDINŢĂ în credinţă, precum easte scris: „
Iară dreptul din credinţă va fi viu!”

(Romani 1:16-17 Biblia Ortodoxă)

Oare ai putea şi tu să mărturiseşti PUBLIC Numele Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos?!? Ar trebui să nu ne fie greu să facem acest lucru dacă spunem că ne-am întors cu adevărat la Dumnezeu… Ar trebui să ne dea de gândit exemplul acestor tineri minunaţi care nu se ruşinează că au hotărât să-şi ia crucea în spate ca să-L urmeze pe Hristos pe Calea Mântuirii ! Ar trebui să nu ne fie ruşine de Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos ! Într-o lume care se prăbuşeşte în întuneric şi păcat, iată că suntem chemaţi să fim nişte lumini care să strălucim în jurul nostru iar acest lucru nu se poate face cu intenţii bune ci într-un mod practic. Acolo unde te-a aşezat Dumnezeu, FII O BUNĂ MĂRTURIE pentru că aici nu e vorba de tine ci de NUMELE SFÂNT AL LUI DUMNEZEU !!! Atunci când lumea îl proclamă pe “moş crăciun cu plete dalbe”, noi suntem chemaţi să-L onorăm şi să-L proclamăm prin vieţile noastre pe Domnul nostru Iisus Hristos ! Atunci când lumea are ca preocupare principală tăierea porcului, mâncarea, băuturile alcoolice şi distracţiile, noi suntem chemaţi să aţintim privirile tuturor spre Dumnezeu, spre lucrurile duhovniceşti, spre lucrurile Cereşti veşnice care sunt mai presus decât cele pământeşti trecătoare.

Să urmărim împreună o frumoasă mărturie a credinţei, un mod interesant şi deosebit de a prezenta Evanghelia tuturor acelora care încă nu au fost atinşi de puterea extraordinară a Cuvântului lui Dumnezeu!

CITEŞTE UN ARTICOL DEOSEBIT PE CARE NU TREBUIE SĂ-L PIERZI!

https://www.tomthecat.ro/valoarea-si-semnificatia-nasterii-domnului-si-mantuitorului-nostru-iisus-hristos/

“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine!” (Ioan 14:6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow