DIFERENȚA DINTRE DISCIPLINĂ ȘI ABUZ

Acest videoclip ar trebui vizionat de toți copiii și de toți părinții de pretutindeni. Se uită faptul că în afară de drepturi, există și obligații. Ne-am obișnuit ca toți să avem drepturi dar când e vorba de obligații, ne prefacem că uităm. Mulți cred că obligațiile față de societate, respectarea legii, principiile și valorile morale sunt pentru “fraieri”. Oare așa o fi?!?

Vă invit cu drag să urmărim împreună acest videoclip excepțional:

FAMILIA BODNARIU ÎN IUNIE 2017:

FAMILIA BODNARIU - IUNIE 2017

(foto: crestintotal.ro)

P.S. Ce bine ar fi ca videoclipul de mai sus să fie vizionat de toți românii care au judecat în mod nedrept familia Bodnariu și care acum ar trebui să le ceară scuze pentru jignirile și mizeriile ateiste de genul “bătaia-i ruptă din Rai” și alte măgării de felul acesta. N-au știut cum să lovească mai tare în Marius și Ruth Bodnariu care sunt doi oameni credincioși cu frică de Dumnezeu. Au inventat tot felul de porcării ca să-i denigreze, să-i pună într-o lumină cât mai proastă doar pentru faptul că sunt creștini practicanți, nu doar buni teoreticieni ai Bibliei. Biruința familiei Bodnariu este răspunsul rugăciunilor miilor de oameni din întreaga creștinătate de pe mapamond. Norvegia ateocrată a primit ceea ce merita din plin, adică oprobiul public internațional și “faima” care a înspăimântat și a convins foarte mulți oameni să nu mai pună piciorul niciodată în această țară a vikingilor fără Hristos și fără Dumnezeu.

1 thought on “DIFERENȚA DINTRE DISCIPLINĂ ȘI ABUZ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow