KLAUS IOHANNIS NU ARE CURAJ SĂ INTERVINĂ FERM PENTRU SALVAREA CELOR CINCI COPII AI FAMILIEI BODNARIU

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS NU ARE CURAJ SA SALVEZE CEI CINCI COPII CARE AU FOST RAPITI DE AUTORITATILE NORVEGIENE DE LA PARINTII LOR

Ha, ha, ha! Ce bine îmi pare! Ce plasă ați luat toți evanghelicii care l-ați votat pe Klaus Iohannis ca să fie președintele României timp de CINCI ANI DE ZILE!
Ce bine a prins marea diversiune la fraieri… Știți la ce fel de diversiune mă refer? Ați ghicit! Mă refer la ideea prostească, aberantă, conform căreia președintele Klaus Iohannis este „creștin evanghelic de-al nostru”. Adică, vezi Doamne, să-l votăm pe Klaus Iohannis, creștinul evanghelic, nu pe Victor Ponta „comunistul” (nici măcar n-a făcut parte în viața lui din PCR și nici măcar din UTC) care vrea să rusifice țara, să aducă Armata Roșie în România, să vândă Rusiei economia românească, să arunce țara în aer și alte prostii din astea care nu pot fi debitate decât de mintea unui om bolnav sau manipulat de televiziunile care au slujit ani și ani de zile, sistemului băsist de tristă amintire.

Pe de altă parte, n-am nici un fel de garanție că dacă Victor Ponta ar fi ajuns președintele României, s-ar fi dat peste cap de trei ori ca să-i salveze pe cei cinci copii ai familiei Bodnariu și să-i aducă acasă la părinții lor. Ba chiar sunt convins că VICTOR PONTA N-AR FI FĂCUT NIMIC PENTRU MARIUS ȘI RUTH BODNARIU, tocmai din rațiuni care țin atât de factori decizionali din afara României, cât și de mentalitatea noastră specifică unui popor colonizat, fără pic de demnitate națională, fără o coloană vertebrală dreaptă, cocoșat de lașitate, nesimțire, egoism fără margini, lipsa sensibilității la suferința și tragedia prin care trec acești semeni ai noștri.

Credeți că e suficient să iasă în stradă doar câteva sute sau câteva mii de oameni? Pentru ce a pățit familia Bodnariu ar trebui să ieșim CU MILIOANELE în stradă dacă am fi cu adevărat creștini așa cum susținem sus și tare, bătându-ne cu pumnul în piept. Acum se va vedea cu adevărat câți creștini sunt în țara românească… Tare mi-e teamă că vom avea o surpriză foarte neplăcută și vom constata că românii nu sunt creștini în proporție de 88% așa cum susține Biserica Ortodoxă Română în mândria și orgoliul ei. În opinia mea, ceea ce i s-a întâmplat lui Marius și Ruth Bodnariu, SE POATE ÎNTÂMPLA ORICĂREI FAMILII CREȘTINE, FIE EA ORTODOXĂ, CATOLICĂ, PROTESTANTĂ SAU NEOPROTESTANTĂ și din acest motiv trebuie să strângem rândurile și să luptăm cu toată ființa împotriva ateizării României.

Și când te gândești câți pastori și prezbiteri din Bisericile Evanghelice neoprotestante i-au făcut campanie electorală de la amvon lui Klaus Iohannis…
Că doar e evanghelic de-al nostru, nu-i așa? O fi de-al vostru, de-al meu nu e în niciun caz și nu va fi niciodată în vecii vecilor pentru că n-a catadicsit să ia apărarea în timp util, familiei Marius și Ruth Bodnariu. NU I-A PĂSAT ȘI NU-I PASĂ de acești cinci copilași sărmani care vor fi pierduți pentru totdeauna deși sunt CETĂȚENI ROMÂNI conform principiului IUS SANGVINIS

Domnul președinte Klaus Iohannis a făcut un jurământ față de poporul român dar dovedește că NU ESTE PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR sau mai bine zis KLAUS IOHANNIS „EVANGHELICUL” NU ESTE PREȘEDINTELE CREȘTINILOR EVANGHELICI sau poate că NU ARE CURAJ ca să intervină ferm în vederea salvării celor cinci copii ai familiei Bodnariu deși are la dispoziție serviciile secrete și toată puterea necesară. Ar putea negocia cu norvegienii așa cum s-a întâmplat în cazul salvării celor trei jurnaliști răpiți în Irak cu ani de zile în urmă, când serviciile noastre secrete au luat legătura cu cine trebuie, cu factorii de decizie din acea zonă musulmană, povestea respectivă având un happy end.

Oare ce-l împiedică pe creștinul evanghelic Klaus Iohannis să facă acest lucru?!? Oare nu-i pasă de bebelușul în vârstă de numai 4 luni care a fost smuls de la sânul mamei sale și are nevoie să fie alăptat???

Ce fel de suflet are președintele Klaus Iohannis?
Cum poate să fie atât de nepăsător, Doamne Dumnezeule?

SĂ-L MAI VOTEZE MUTU’ PE KLAUS IOHANNIS!

Apropo! Dacă românii l-ar fi votat pe domnul PETER COSTEA (creștin evanghelic) sau pe domnul IULIAN CAPSALI (creștin ortodox) ca reprezentanți ai României în Parlamentul European, sunt sigur că ar fi existat șanse mult mai mari ca acești cinci copii ai familiei Bodnariu să fie salvați astăzi.
Eu i-am recomandat cu drag pe cei doi oameni credincioși mai sus menționați, le-am făcut „campanie electorală” pe blogul meu dar românii n-au dat două parale pe domnul Peter Costea și l-au ales pe „creștinul evanghelic” Klaus Iohannis care acum ne lasă baltă și ne dezamăgește profund…

Puteți să vă convingeți pe linkurile de mai jos:

https://www.tomthecat.ro/2014/05/23/votati-pozitia-21-peter-costea-sau-pozitia-20-iulian-capsali-pentru-o-europa-crestina/

https://www.tomthecat.ro/2014/05/06/alegeri-europarlamentare-2014-cu-cine-voteaza-crestinii-adevarati/

În încheiere, din respect pentru suferința enormă prin care trec Marius și Ruth Bodnariu, aș dori să-i rog pe AVOCAȚII DIAVOLULUI să se abțină de la comentarii ateiste aici pe blogul meu. Suntem oricum destul de afectați și șocați de ceea ce se întâmplă și-i rugăm pe atei să ne scutească măcar în această perioadă.

Mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

TELEGRAMĂ DESCHISĂ – DOMNULE PREȘEDINTE IOHANNIS, MERGEȚI URGENT ÎN NORVEGIA!

Domnule Klaus Iohannis, sunt sigur că vă amintiţi cum în urmă cu mai bine de un an de zile, deveneaţi Preşedinte şi cu ajutorul miilor de români din Diaspora care au răbdat de foame şi au îngheţat de frig, doar ca să vă acorde votul de încredere pentru o ţară mai bună.

Atunci le-aţi promis că o să fiţi PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR şi că o să le apăraţi drepturile…

Domnule Presedinte, pe 16 noiembrie 2014, peste 1700 de români din Norvegia au străbătut sute de kilometri să vă voteze tocmai pentru că şi-au pus speranţa in dumneavoastră.

Vedeţi mai jos care au fost rezultatele oficiale, în caz că nu vă mai aduceţi aminte:

VICTOR-VIOREL PONTA 141 7.45%
KLAUS-WERNER IOHANNIS 1751 92.54%

Domnule Preşedinte, permiteţi-mi să vă atrag atenţia că aveţi OBLIGAȚIA MORALĂ să sprijiniţi familiile îndurerate, să le alinaţi suferinţa românilor din Norvegia care trec astăzi prin coşmarul răpirii propriilor copii.

Vă rog, amânaţi un pic mutarea în Vila Lac 3, luaţi-o de mână pe doamna profesor Carmen Iohannis şi mergeţi degrabă în Norvegia să faceţi tot ce vă stă în putinţă să aveţi conştiinţa curată că aţi apărat demnitatea de părinţi a unor cetăţeni români.

N-o să vă pară rău, Norvegia este o ţară frumoasă, iar copiii sunt darul Domnului pe care trebuie să-i apărăm cu orice preţ.

Aşa să vă ajute Dumnezeu!

Autor: Cătălin Chirilă (adevarul.ro)

http://armoniamagazineusa.com/2016/01/16/telegrama-deschisa-domnule-presedinte-iohannis-mergeti-urgent-in-norvegia/

https://www.tomthecat.ro/2016/01/11/petitie-pentru-salvarea-copiilor-familiei-marius-si-ruth-bodnariu/

2 thoughts on “KLAUS IOHANNIS NU ARE CURAJ SĂ INTERVINĂ FERM PENTRU SALVAREA CELOR CINCI COPII AI FAMILIEI BODNARIU”

    • Domnule Iulian Gherman, apreciez în mod deosebit și vă mulțumesc pentru vestea bună pe care mi-ați dat-o, mai ales că eu am fost foarte prins azi și n-am mai avut timp să mă informez și să mă documentez, fiind mereu pe drum.

      Am publicat știrea acum câteva minute și Îl rog pe bunul Dumnezeu să ajute și să binecuvânteze familia Marius și Ruth Bodnariu, să poată să-și primească din nou acasă cei cinci scumpi copilași.

      Vă mai aștept cu drag pe blogul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow