TOMTHECAT.RO – 400 MII VIZITE (ACCESĂRI, VIZUALIZĂRI)

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi am depăşit 400 mii vizite (accesări, vizualizări) în condiţiile în care în ultimele luni de zile scriu foarte rar pe blog, mi-am redus mult activitatea din cauza problemelor familiale care mă apasă permanent.
Asta nu înseamnă că blogul meu nu continuă să fie vizitat, ba chiar mă bucur mult când văd că vechile mele articole sau diversele pagini web create de mine sunt vizitate.

Observ că deşi am un trafic modest (doar page rank 3) totuşi am în fiecare zi un număr constant de vizitatori unici. La acest capitol, am depăşit nivelul de 100 MII VIZITATORI UNICI ÎN ROMÂNIA (respectiv, 100 mii vizite pe an), ceea ce mă onorează şi mă determină să cred că blogul meu este un lucru bun şi util la care nu trebuie să renunţ. Nu prea am timp să mă ocup aşa cum se cuvine de o asemenea activitate care cere seriozitate şi dedicare mai ales când este vorba de Numele lui Dumnezeu, acesta fiind un blog creştin evanghelic după cum mulţi dintre voi ştiţi. Este adevărat că pe blogul meu abordez diverse teme (un creştin evanghelic cu vederi înguste m-a acuzat mai demult că am un blog „generalist”) dar tocmai aici este secretul. Pe mine mă interesează ca cei care intră pe blogul meu SĂ REVINĂ CU DRAG pentru că există şi bloguri unde vizitatorii calcă doar o singură dată după care nu mai revin niciodată în viaţa lor, nu comentez aici motivele. Sper din toată inima ca blogul meu să nu facă parte din acea categorie.

Acum aş dori să vă prezint câteva statistici profesionale care vă vor ajuta să aveţi o imagine cât mai exactă şi actuală a blogului TOMTHECAT.RO

TOM THE CAT - BLOG EVANGHELIC EDUCATIV PENTRU ROMÂNI

* page rank 3 stabilit recent de Google (vezi prchecker.info şi foto de mai jos)
* 103168 vizitatori unici în România (vezi flagcounter.com)
* 400019 vizite/accesări/vizualizări (vezi contorul statistică wordpress.com situat în partea superioară, în coloana laterală dreaptă a blogului (sidebar)
* 2105 pagini indexate de Google (vezi fotografia de mai jos)
* 44354 linkuri către site-ul tomthecat.ro (vezi fotografia de mai jos)
* 4535 linkuri interne (vezi fotografia de mai jos)
* 15585 comentarii spam blocate de filtrul Akismet

Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni şi vizitatori ai blogului meu! 😉

tomthecat.ro are page rank 3 astazi 9 decembrie 2013

tomthecat.ro are 2105 pagini indexate de Google astazi 9 decembrie 2013

44354 linkuri catre blogul tomthecat.ro astazi 9 decembrie 2013

tomthecat.ro are 4535 linkuri interne astazi 9 decembrie 2013

3 thoughts on “TOMTHECAT.RO – 400 MII VIZITE (ACCESĂRI, VIZUALIZĂRI)”

 • Mă bucur că sunt şi eu o persoană printre cei 400 de mii care vizitează site-ul dvs. De câteva săptămâni, am intrat pe el, îmi place, chiar am citit aproape toată cartea CREDINŢA ADEVĂRATĂ a domnului Iosif Ţon şi multe alte articole.

  Locuiesc în Meudon, France şi acum o să caut o Biserică Evanghelică ca să merg. Pentru mine, acest site mi-a răspuns la multe întrebari care mă frământau.

  Domnul să vă binecuvânteze !

  • „Pentru mine, acest site [tomthecat.ro] mi-a răspuns la multe întrebari care mă frământau.”

   Florin, mă bucur mult că ai avut bunătatea să vizitezi acest blog şi nu uita că întotdeauna eşti binevenit aici!
   Bucuria mea este şi mai mare când spui că pe blogul meu ai găsit răspuns la multe întrebări care te frământau.

   Cartea CREDINŢA ADEVĂRATĂ scrisă de pastorul Iosif Ţon, ar trebui citită de orice român dar din nefericire, nu se mai găseşte în librăriile din România. Este una dintre cărţile care m-au ajutat să mă întorc la Dumnezeu, adică să înţeleg CARE ESTE CREDINŢA ADEVĂRATĂ şi să mă decid să-mi iau crucea în spate şi să-L urmez pe Domnul nostru Iisus Hristos.

   Nu căuta catedrale luxoase impunătoare din care lipseşte Hristos, ci caută o Biserică mică dar VIE, îţi recomand o Biserică Baptistă sau o Biserică Creştină după Evanghelie, unde să poţi să-ţi mărturiseşti public (în apa botezului) credinţa, să depui această frumoasă mărturie a întoarcerii tale la Dumnezeu. În localitatea franceză Meudon, trebuie să existe biserici neoprotestante dar ai mare grijă să nu nimereşti la vreo sectă cum ar fi „biserica lui Iisus Hristos, a sfinţilor din vremurile de pe urmă” (mormonii) sau „martorii lui Iehova”, etc.

   O Biserică vie este acea Biserică în care viaţa ta este schimbată / transformată cu adevărat prin puterea lui Dumnezeu şi prin prezenţa Domnului nostru Iisus Hristos.
   O învăţătură (doctrină) sănătoasă este bazată NUMAI pe Cuvântul Sfânt al Domnului (Biblia – Sfânta Scriptură) şi este cel mai de preţ lucru de care are nevoie sufletul tău.

   Începe să citeşti Biblia – traducerea Cornilescu, CEA MAI BUNĂ ŞI CORECTĂ BIBLIE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, fără scrieri apocrife (nebiblice) şi cu o limbă română plăcută, mult mai puţin arhaică în raport cu Biblia Ortodoxă (greoaie, greu inteligibilă, parcă e făcută special ca să nu o poţi înţelege). Citeşte mai întâi Noul Testament. Cheia înţelegerii Vechiului Testament (destul de dificil pentru un om care s-a întors de curând la Dumnezeu) se află în Noul Testament.

   Te rog să vizionezi filmul „UN LUTHER AL ROMÂNIEI”.
   Fii binecuvântat împreună cu cei dragi!

   https://www.tomthecat.ro/dumitru-cornilescu-un-luther-al-romaniei-un-film-documentar-exceptional-care-trebuie-vizionat-de-toti-romanii/

  • Florin, ai găsit o Biserică Evanghelică serioasă pe care să o frecventezi? Sper din toată inima că ești bine și sănătos cu voia și ajutorul lui Dumnezeu!

   Binecuvântări Cerești! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow