TOMTHECAT.RO A ÎMPLINIT PATRU ANI DE EXISTENȚĂ

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Ura ! Am împlinit PATRU ANI de când mi-a venit ideea (bună, zic eu)
de a înființa acest blog în ziua de 17 APRILIE 2009.
După cum știți, inițial am avut denumirea BLOGUL LUI TOM THE CAT
dar ulterior mi-am cumpărat domeniu web și acum vă aflați pe TOMTHECAT.RO

Astăzi, 17 aprilie 2013, echipa WordPress.com mi-a transmis un mesaj de felicitare HAPPY ANNIVERSARY în care mi-au scris cam așa:

”Thanks for flying with us. Keep up the good blogging !”

BANNER HAPPY ANNIVERSARY WORDPRESS.COM

Și eu vă mulțumesc că existați, dragi prieteni din echipa WordPress.com !

Iată cum au trecut anii și parcă nu-mi vine să cred…

Acum, hai să vă spun ce s-a mai întâmplat cu blogul meu!
Eu zic să s-au întâmplat lucruri bune și foarte îmbucurătoare.

În primul rând, echipele WordPress Abuse Team, Google/Blogger Abuse Team și Yahoo Abuse Team au văzut cu ce se ocupau lipitorile web care parazitau blogul meu și mi-au făcut cel mai frumos cadou pe care puteau să mi-l facă : AU FĂCUT O TOALETARE A BLOGULUI MEU! Ce a însemnat această ”curățenie generală”? Păi, foarte simplu… Au fost desființate TOATE SPAM BLOGURILE care aveau denumirea frauduloasă de ”blogul lui Tom the Cat” și vă asigur că erau destul de multe… Deci Domnul a lucrat într-un mod deosebit la deparazitarea blogului meu!

În al doilea rând, mi-am făcut niște upgrade-uri care erau absolut necesare pe acest blog și vi le voi enumera chiar acum ca să vedeți despre ce e vorba:

– am cumpărat domeniu web ”pe viață” așa cum am amintit mai sus
– am activat opțiunea NO-ADS ca să scap de toate reclamele nedorite care erau instalate automat de wordpress.com
– am activat opțiunea SPACE UPGRADE ca să pot uploada fișiere audio mp3

Toate aceste îmbunătățiri mă costă 63 DOLARI USD pe an dar merită banii.

După cum știți, nu prea am timp să mă ocup așa cum trebuie de acest blog, câteodată scriu doar o dată pe lună iar alteori se întâmplă să scriu de 4-5 ori pe lună dar nu sunt numai articole ci și anunțuri diverse, materiale pe care le consider utile, etc.

Acum să vedem ce mai spun statisticile online:

Google page rank : 2 (prchecker.info)
Număr pagini web indexate de Google: 1240 (SEO stats mypagerank.net)
Număr vizite (accesări, vizualizări): 354517 (contor wordpress.com)
Vizitatori unici: 96838 (SEO stats mypagerank.net)
Poziția în topul ZeList: 7556 (zelist.ro)
Reputație web (nr. site-uri ce linkează spre Tomisthecat.ro): 64 (alexa.com)
Număr total backlinkuri: 203 (backlinkwatch.com)
Viteza medie de încărcare a blogului: 5,30 secunde (pingdom.com)

Iar vouă, dragi vizitatori ai blogului meu, VĂ MULȚUMESC DIN TOATĂ INIMA pentru că ați avut bunătatea să poposiți pe aceste pagini web.

Sper ca acest blog creștin evanghelic să fie cu adevărat de folos și tot mai mulți oameni să găsească aici lucruri utile pentru sufletele și viețile lor.

Domnul să mă ajute ca să pot continua mai departe!

Fiți binecuvântați de Dumnezeu!
Tom the Cat – blogger evanghelic 🙂

P.S. Poftiți la o felie de tort! 😉

LA MULTI ANI, TOM THE CAT!

6 thoughts on “TOMTHECAT.RO A ÎMPLINIT PATRU ANI DE EXISTENȚĂ”

  • Îți mulțumesc mult, dragă Cristina!
   Cuvintele tale calde sunt încurajatoare ptr. mine.

   Cu ajutorul Domnului, sper să reușesc să merg mai departe cu acest blog deși condițiile în care îmi desfășor activitatea nu sunt deloc ușoare (nu intru în detalii personale).

   Atunci când am înființat acest blog, nu m-am gândit că voi avea vreodată un bun impact pe Internet. La început a fost doar o încercare, un fel de experiment, am vrut să văd și eu ce se întâmplă… Cu timpul, mi-am dat seama că MERITĂ să-I slujesc Domnului și în acest mod, există și această cale de a te adresa oamenilor fără Hristos și fără Dumnezeu, trebuie să valorificăm din plin orice resursă, inclusiv mediul virtual online. A nu face acest lucru, ar însemna SĂ RATĂM O ȘANSĂ, aceea de a lupta pentru moralitate și sfințenie, aceea de a duce românilor, steagul Evangheliei, aceea de a face tot posibilul ca poporul român să se întoarcă la Dumnezeu cu adevărat. Trebuie să ne facem datoria!

   Doamne, vindecă țara!

 • Felicitări și spor și har în tot ce faci 🙂

  Aș dori să te întreb : în fiecare an trebuie să plătești cei 63 dolari pe an?

  Mă bucur pentru tine și să știi că ai dreptate că nu toți avem ocazia să mergem și să le vorbim oamenilor dar pe net putem vorbi lumii întregi 🙂 Înțelept pas ai făcut și Domnul să te țină în harul Lui cu toată familia ta și cu toți cei dragi ai tăi! 🙂

  • Mulțumesc mult, asemenea, îți doresc ca Domnul să te ajute și pe tine să-I slujești mai departe cu toată ființa ta!

   Răspunsul este DA, trebuie să plătesc cei 63 DOLARI AMERICANI PE AN din următoarele motive:

   1) Sunt obligat să mapez domeniul web propriu (plătit odată pentru totdeauna către web provider-ul respectiv) pe care mi l-am cumpărat (tomisthecat.ro) peste subdomeniul (tomisthecat.wordpress.com) unde mi se oferă GĂZDUIRE GRATUITĂ și avantajele unui zid de securitate impenetrabil, serverul WordPress.com este excepțional.

   Deci nu faptul că mi se oferă găzduire pe subdomeniul wordpress.com mă costă vreun ban dar TAXA DE MAPARE mă costă 13$ PE AN adică 4 CENȚI PE ZI

   2) Sunt obligat să achit suma de 30$/AN adică 8 CENȚI PE ZI ca să scap de reclamele care îmi apăreau tot timpul pe blog fără voia mea, deci am activat opțiunea NO-ADS pentru ca cei de la WordPress.com să mă scutească cu reclamele lor care mă deranjau nu numai pe mine dar mai ales pe unii vizitatori ai mei care mă întrebau ”Omule, ce fel de creștin ești?!? Am crezut că ești un om credincios dar am văzut ce reclame infecte faci pe blogul tău, mi-am stricat impresia despre tine!” Îți dai seama că eu n-aveam nici o vină că serverul WordPress.com îmi instala automat tot felul de reclame pe blogul meu, unele dintre ele, într-adevăr, n-aveau ce căuta pe un blog creștin evanghelic serios.

   3) Sunt obligat să achit suma de 20$/AN adică 5 CENȚI PE ZI pentru a putea uploada fișiere audio de tip wav și mp3 deoarece platforma WordPress.com nu permite decât încărcarea unor fișiere uzuale. Cine dorește să poată uploada fișiere audio, trebuie să activeze (evident, contracost) opțiunea SPACE UPGRADE 10GB care include și subopțiunea uploadării mp3-urilor și wav-urilor.

   Până acum vreun an de zile, reușeam să încarc fișiere mp3 pe blogul meu, recurgând la un artificiu tehnic, înlocuiam extensia .mp3 cu extensia .pdf și puteam să instalez audioplayere online care au funcționat excelent până s-au prins ăștia de la WordPress.com și ”ne-au învățat minte” efectuând anumite setări în serverul lor care nu mai permit aceste ”artificii”… În acest moment, adio, s-a terminat, ori plătești și poți încărca materiale audio pe blog, ori nu plătești și rămâi cu un blog fără fișiere audio, nu poți încărca niciun fișier de tip wav sau mp3, stai și te uiți la lună dacă nu plătești 20$/AN

   Cele trei upgrade-uri necesare, mai sus prezentate de mine, pot fi vizualizate pe linkul de mai jos, ca să-ți faci o idee mai clară. Am realizat un printscreen pentru ca și alții să vadă cam ce-am făcut eu, aceste trei îmbunătățiri au fost obligatorii pentru buna funcționare a blogului meu, mai sunt și altele de făcut dar deocamdată mă limitez la acestea:

   http://tomisthecat.files.wordpress.com/2012/11/imbunatatiri-absolut-necesare-efectuate-de-bloggerul-tomis-the-cat.png

   Concluzie: 13$ + 30$ + 20$ = 63$ PE AN

 • Salut, Tom!

  N-am fost la curent când blogul tău a împlinit 4 ani.
  Îți scriu acum și îți mulțumesc pe această cale.

  Nu numai ideea e foarte bună. Calitatea și lucrurile postate sunt deosebite.

  Îți mulțumesc că deși suntem departe de casă, putem să fim la curent cu știrile și nevoile fraților noștri în Hristos. Îți mulțumesc că ne-ai ținut la curent cu situația Bisericii Antiohia.

  Cu pace,
  Fratele tău în Hristos

  • @ Pentru Bogdan Boicecofschi:

   Har și pace de la Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos!

   Cel care este dator să-ți mulțumească SUNT EU pentru că ai fost întotdeauna un vizitator fidel al blogului meu și ai avut numai cuvinte de încurajare care au contat foarte mult pentru mine. Tu ești sigur unul dintre acei “returning visitors” care mă onorează cu prezența lor constantă pe modestul meu site, vezi linkul de mai jos:

   trafic.ro/statistici/tomthecat.ro/new-vs-returning/2013-06-09.2014-06-09/

   Pe de altă parte, blogul meu a împlinit CINCI ANI 😉 cu ajutorul lui Dumnezeu și am anunțat acest lucru printr-un articol special destinat acestui eveniment, vezi linkul de mai jos:

   https://www.tomthecat.ro/2014/04/17/tom-the-cat-sarbatoreste-cinci-ani-ca-blogger-evanghelic/

   Toată cinstea, slava, onoarea și gloria se cuvin NUMAI LUI DUMNEZEU care m-a ajutat să pot continua mai departe deși contextul în care îmi desfășor activitatea (de blogger) nu este cel mai fericit, ba dimpotrivă, trec printr-o situație extrem de grea dar nu intru în detalii ci le aduc înaintea Domnului pentru că numai El poate să intervină și să rezolve toate problemele oricât de grele și apăsătoare ar fi. Aș fi fericit dacă aș publica măcar un articol pe lună, important e să slujesc lui Dumnezeu prin acest blog, eu nu privesc această lucrare cantitativ, ci CALITATIV, așa cum foarte bine ai spus tu. De fapt, eu aplic principiul calității, indiferent de domeniul în care lucrez, nu numai în blogging, pentru că așa consider că este normal dacă zicem că suntem creștini.

   Roagă-te pentru fratele Petrică Pleșa care este destul de grav bolnav și face un tratament foarte scump și dificil. Poți să intri pe blogul dumnealui și să-l încurajezi, ai posibilitatea să iei legătura cu un poet creștin evanghelic contemporan, poți să-i asculți online poeziile recitate chiar de domnia sa, poți să-i citești articolele scrise de dânsul cu toată dragostea pentru Dumnezeu și pentru semenii dumnealui. Mai jos poți vedea pagina Home a blogului domniei sale:

   https://www.petricaplesa.ro/

   Scump frate Bogdan, Îl rog pe bunul Dumnezeu să te binecuvânteze și să te protejeze acolo unde ești! Te salut în Numele Domnului cu Filipeni 4:8 și te îmbrățișez cu drag! Mult har!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow