USL A TRĂDAT CREDINȚA CREȘTINĂ ȘI A RESPINS DEFINIREA TRADIȚIONALĂ A CĂSĂTORIEI ÎN NOUA CONSTITUȚIE A ROMÂNIEI

Nestatornicia Galatenilor (a Românilor)


„Mă mir că treceți așa de repede de la Cel ca v-a chemat prin harul lui Hristos, la O ALTĂ EVANGHELIE. Nu doar că este o altă Evanghelie dar sunt unii oameni care vă tulbură și voiesc SĂ RĂSTOARNE Evanghelia lui Hristos. Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din Cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, SĂ FIE ANATEMA ! Cum am mai spus, o spun și acum; dacă vă propovăduiește cineva o Evanghelie, deosebită de aceea pe care ați primit-o, SĂ FIE ANATEMA ! Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoința oamenilor sau BUNĂVOINȚA LUI DUMNEZEU ?!? Sau caut să plac oamenilor ??? Dacă aș mai căuta să plac oamenilor, n-aș fi robul lui Dumnezeu !”

(Epistola lui Pavel către Galateni 1:6-10)

USL - 10 MOTIVE PENTRU CARE MERITA SA NI TE ALATURI

DOI SOTI

Marți 11 iunie 2013 este O ZI NEAGRĂ PENTRU POPORUL ROMÂN

Deși cu o săptămână în urmă, Comisia de revizuire a Constituției aprobase amendamentul prin care căsătoria era definită în mod foarte clar ca fiind uniunea liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, ieri s-a rediscutat amendamentul cu privire la modificarea articolului 48 alineatul (1) și s-a revenit la formula din vechea (încă actuala) Constituție care definește căsătoria ca fiind uniunea liber consimțită „ÎNTRE SOȚI”. Deci „rămâne cum am stabilit”…

UN LUCRU FOARTE IMPORTANT CARE TREBUIE CUNOSCUT DE ABSOLUT TOȚI ROMÂNII!!!

NU CRIN ANTONESCU A FOST CEL CARE A VOTAT ÎMPOTRIVA AMENDAMENTULUI CHERECHEȘ, VĂ ROG SĂ REȚINEȚI CĂ DOMNIA SA A SUSȚINUT CU TOATĂ FERMITATEA DEFINIREA TRADIȚIONALĂ A CĂSĂTORIEI, AFIRMÂND ÎN REPETATE RÂNDURI CĂ NU EXISTĂ DECÂT O SINGURĂ DEFINIȚIE A CĂSĂTORIEI: UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE!!!

VINOVAȚI PENTRU TRĂDAREA CREDINȚEI CREȘTINE SUNT 12 USL-IȘTI (MAJORITATEA PSD-IȘTI DAR ȘI CÂȚIVA LIBERALI) CARE AU FĂCUT JOCUL PRIMULUI MINISTRU VICTOR PONTA ȘI AL OCCIDENTULUI, VOTÂND ÎMPOTRIVA AMENDAMENTULUI CHERECHEȘ, FĂRĂ SĂ LE FIE TEAMĂ DE DUMNEZEU ȘI FĂRĂ SĂ LE PESE DE VIITORUL ȘI SOARTA POPORULUI ROMÂN!!! AȘA ÎNȚELEGE USL SĂ RESPECTE VALORILE CREȘTINE ALE ROMÂNILOR!

Nu știm cine sunt aceste 12 personaje politice iresponsabile dar prin ceea ce au făcut ieri, prin faptul că AU RESPINS DEFINIREA CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, au adus o pată de rușine peste USL, au discreditat din punct de vedere moral această alianță politică în care mulți români își pun încrederea, sperând cu disperare într-un viitor mai bun atât pentru ei, cât mai ales pentru copiii lor. Ce fel de viitor ne oferă USL pentru copiii noștri?!? Un viitor în care căsătoria se va face „între soți”?

Între CE FEL DE SOȚI???

DOI SOTI FOARTE FRUMOSI

În concluzie, amendamentul pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, a fost respins cu 6 voturi contra, 12 voturi pentru și o abținere. Dumnezeu i-a văzut pe cei 12 politicieni USL care au votat pentru RESPINGEREA amendamentului Cherecheș și am credința că într-o bună zi vor da socoteală la Sfânta Judecată de Apoi.

Pe de altă parte, iată care este punctul de vedere (CARE N-ARE NICIO TANGENȚĂ CU CREDINȚA CREȘTINĂ) al președintelui Traian Băsescu care se mai și laudă că este „creștin ortodox” (oare de care? din acela „ortodox de 2000 de ani”?!?):

„Cred că oamenii pot face ce vor cu viața lor, SUNT DE ACORD inclusiv cu această libertate. A intra în această zonă și a o reglementa cu interdicții prin Constituție e o mare greșeală. Eu sunt creștin ortodox și respect asta, dar DACĂ ALȚII VOR SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ BĂRBAT CU BĂRBAT ȘI FEMEIE CU FEMEIE, E TREABA LOR!”

sau

„Fiecare este liber să facă ce vrea cu viaţa lui. DACĂ VOR SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ BĂRBAT CU BĂRBAT, FEMEIE CU FEMEIE, ESTE PROBLEMA LOR! Eu însă SUNT CREȘTIN ORTODOX şi respect perceptele creştinismului şi ale ortodoxiei. Alţii poate au alte precepte. Este problema lor. […] EU SUNT DE ACORD cu libertatea fiecărui om, să facă ce vrea cu viaţa lui, INCLUSIV CU ACEASTĂ LIBERTATE, pentru că ce facem fiecare între pereţii casei noastre, este problema noastră. Şi a intra în această zonă, a o reglementa cu interdicţii prin Constituţie, este o mare greşeală. Avem un Cod civil care spune ce înseamnă familia, care reglementează relaţiile şi NU SE ȘTIE CE EVOLUȚII VOR FI. Nu treci în Constituţie ceva ce MÂINE S-AR PUTEA SĂ FIE MODIFICAT!”

(Traian Băsescu – președinte „creștin” al României)

Iată CE FEL DE OAMENI conduc România „creștină de 2000 de ani”…

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/basescu-intrebat-daca-e-de-acord-cu-casatoriile-gay-fiecare-e-liber-sa-faca-ce-vrea-cu-viata-lui.html/

https://www.tomisthecat.ro/2011/10/01/codul-civil-a-intrat-in-vigoare-astazi-1-octombrie-2011-si-interzice-casatoriile-dintre-persoanele-de-acelasi-sex-in-romania/

DECLARAȚIA POLITICĂ A DOAMNEI DEPUTAT FLORICA CHERECHEȘ
„CHIAR MAI TREBUIE SĂ DISCUTĂM CE ESTE FAMILIA?”

Săptămâna trecută m-am bucurat să aud că amendamentul pe care l-am trimis Comisiei de revizuire a Constituției A FOST ADOPTAT cu o mare majoritate de voturi. Amendamentul se dorea o clarificare la definiția familiei cuprinsă în Articolul 48, în noua formulare, aceasta fiind definită ca luând ființă prin căsătoria liber consimțită a unui bărbat cu o femeie.

Mi se pare ciudat și de necrezut că un astfel de amendament a stârnit atâtea dezbateri și polemici ÎNTR-O ȚARĂ CARE SE NUMEȘTE CREȘTINĂ și în condițiile în care nu am auzit niciun lider politic spunând că s-ar dori legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Atunci de ce atâta vâlvă pentru un amendament care clarifică UN LUCRU NATURAL ȘI FIRESC cum este căsătoria unui bărbat cu o femeie?

Stimați colegi,

Noi toți suntem aici pentru a-i reprezenta pe cetăţenii României care cred, în majoritatea lor, că familia înființată pe uniunea dintre cele două sexe este primul şi cel mai important centru al vieţii sociale. Familia, astfel constituită, s-a dovedit cadrul optim de formare a noilor generaţii, iar rolul esenţial jucat de această instituție în trecutul, prezentul și viitorul dorit al ţării, poate și trebuie specificat în Constituţie. De fapt, aceasta nici nu este o prevedere nouă, ci doar o clarificare a definiției existente. Nici modificarea nu e o noutate, având în vedere că în 2006, Alianța Familiilor din România a inițiat o campanie amplă în acest sens și a reușit să strângă semnături de la 650.000 de cetățeni care încă așteaptă să o vadă pusă în practică.

Menţionarea clară a familiei naturale, monogame și nucleare ca valoare protejată de Constituție, nu poate fi interpretată ca o ofensă adusă cuiva, ci este doar recunoașterea juridică a unei realități și a dezideratului unei permanențe; o re-aşezare în limitele normalităţii, conformă cu spiritul creştin al românilor. Ea reprezintă o măsură care a devenit absolut necesară în contextul unei stări de criză a familiei, cu tot mai multe familii destrămate și copii crescuți de un părinte singur.

De altfel, Statul român modern se situează, cronologic, în urma Familiei. Privind în urmă, găsim o corespondență uimitoare între perioadele în care familia a fost puternică și independentă și prosperitatea societății la modul general; și invers, o familie slabă, redusă ca importanță în ponderea actelor sociale sau folosită ca mijloc de manipulare ideologică, a dus la stări sociale tensionate, stagnare sau la sărăcie și criză, așa cum este cea prin care trecem acum.

Privind spre viitor, perspectivele demografice sumbre ale României ne impun să fim foarte atenți la modul în care Statul garantează dezvoltarea unui model social și mai ales la care este modelul social optim.

Conform ultimului recensământ intern, dar şi Indexului Global al Religiei 2012, realizat de Gallup International, România este printre cele mai religioase ţări ale lumii. Cetăţenii români sunt pe locul 6 în lume în ceea ce priveşte credinţa lor. Noi avem datoria să facem legi care să respecte modul de viaţă şi credinţa celor ce compun acest popor.

În același timp, Statul trebuie să protejeze persoanele care au alte credințe sau se manifestă în mediul privat altfel decât într-o familie tradițională; acești cetățeni sunt egali în fața legii și își exercită drepturile fundamentale fără nicio îngrădire. Nici ei nu trebuie, la rândul lor, să caute să-și impună prin forță, fie ea și conjuncturală, propriul set valoric asupra majorității.

Stimați colegi,

Bănuiesc în opoziția față de amendarea art. 48 al Constituției și în referințele lor repetate la un pretins „anacronism”, supărarea unor interese care doresc cu orice preț modificarea normelor sociale și comportamentale din România, justificându-se prin evoluții din alte societăți și țări.

Cred că nu avem nicio obligație de a urma recomandări sau modele de care suntem străini. Experiența nefastă a celor 50 de ani în care comunismul a impus legi cu forța, fără a ține cont de specificul românesc, sunt de ajuns. Nu mai este nevoie să traumatizăm alte generaţii în numele unui iluzoriu „progres” adus prin rețete alienante.

În încheiere, vreau să salut poziția Dlui Senator Crin Antonescu, Președintele Comisiei de revizuire a Constituției, care afirma că nu se poate confunda această prevedere constituțională cu vreo limitare a drepturilor cetățenești și că „familia e familie iar căsătoria e căsătorie și se face ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”.

FLORICA CHERECHEȘ
DEPUTAT PNL

SURSA:

http://www.crestinulazi.ro/articole/chiar-mai-trebuie-sa-discutam-ce-este-familia.html

11 thoughts on “USL A TRĂDAT CREDINȚA CREȘTINĂ ȘI A RESPINS DEFINIREA TRADIȚIONALĂ A CĂSĂTORIEI ÎN NOUA CONSTITUȚIE A ROMÂNIEI”

  • Ar trebui ca fiecare român să se gândească la un lucru esențial : clipa se duce, viața trece și vom ajunge inevitabil în veșnicie unde ne vom prezenta cu toții înaintea lui Dumnezeu… Politicienii așa zis „creștini” ar trebui să se teamă de Ziua Judecății care va veni chiar și pentru atei, pentru cei care au contribuit la secularizarea și DISTRUGEREA MORALĂ A ROMÂNIEI !!!

   Vorba lui Adi Gliga, nu se știe dacă va mai exista încă un „mâine”, încă o zi…
   După ce vom muri, rele sau bune… ne vor urma…

   https://youtube.com/watch?v=6YRZk8RSES0

   • Ateii sunt cei care distrug România, ei sunt cei care trebuie să ardă în iad, doar pentru că au alt concept decât mine, doar pentru că ei nu se roagă la picturi (vopsea și lemn).

 • Nestatornicia Galatenilor (a Românilor)

  „Mă mir că treceți așa de repede de la Cel ca v-a chemat prin harul lui Hristos, la O ALTĂ EVANGHELIE. Nu doar că este o altă Evanghelie dar sunt unii oameni care vă tulbură și voiesc SĂ RĂSTOARNE Evanghelia lui Hristos. Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din Cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, SĂ FIE ANATEMA ! Cum am mai spus, o spun și acum; dacă vă propovăduiește cineva o Evanghelie, deosebită de aceea pe care ați primit-o, SĂ FIE ANATEMA ! Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoința oamenilor sau BUNĂVOINȚA LUI DUMNEZEU ?!? Sau caut să plac oamenilor ??? Dacă aș mai căuta să plac oamenilor, n-aș fi robul lui Dumnezeu !”

  (Epistola lui Pavel către Galateni 1:6-10… pagina 1139 in Biblie)

  • Cuvântul Domnului este MAI PRESUS DE ORICE !
   Îți mulțumesc mult, am inserat acest pasaj biblic excepțional chiar la începutul articolului meu !

   P.S. Nu știu de ce acest pasaj biblic de mare valoare pe care mi l-ai trimis, intrase în spam și eu nu-l vedeam…
   Așa lucrează diavolul ca un text biblic de o asemenea importanță să ajungă în folderul spam fără voia noastră.
   L-am scos din spam și l-am publicat imediat pe blog.
   Slăvit să fie Numele lui Dumnezeu !

   Fii binecuvântată !

 • Căsătoria definită ca „uniunea liber consimţită ÎNTRE SOŢI” este un fel de truism. Normal că cei care se căsătoresc sunt soţi (mai exact, „soţ şi soţie”).

  Interesant este cum arată situaţia în Codul Civil:
  Art. 258: (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită ÎNTRE SOŢI [….]
  Art. 259: (1) Căsătoria este uniunea liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE, încheiată în condițiile legii. [….]

  Între altele, Hristos S-a Înălţat !

  • HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !

   După Art.258 (1) din Codul Civil, mai urmează un articol și mai interesant care merită evidențiat :

   Art.258 (4) În sensul prezentului Cod, prin “soţi” se înţelege BĂRBATUL ŞI FEMEIA UNIŢI PRIN CĂSĂTORIE

   De asemenea, tot în Codul Civil, mai sunt niște aspecte importante referitoare la logodnă :

   Art.266 (1) Logodna este promisiunea reciprocă de a încheia căsătoria.

   Art.266 (5) Logodna se poate încheia DOAR ÎNTRE BĂRBAT ŞI FEMEIE

   Ar mai fi și alte articole interesante în Codul Civil :

   Art.271 – CĂSĂTORIA SE ÎNCHEIE ÎNTRE BĂRBAT ŞI FEMEIE prin consimţământul personal şi liber al acestora.

   Art.277 (1) ESTE INTERZISĂ CĂSĂTORIA DINTRE PERSOANE DE ACELAŞI SEX

   Art.277 (2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini, NU SUNT RECUNOSCUTE ÎN ROMÂNIA.

   Art.277 (3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate, fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini, NU SUNT RECUNOSCUTE ÎN ROMÂNIA.

   Cu toate acestea, deși Codul Civil este foarte clar și definește negru pe alb atât căsătoria, cât și logodna, făcând referire EXCLUSIVĂ la relația BĂRBAT-FEMEIE, nu înțeleg DE CE politicienii USL n-au reglementat prin Noua Constituție aceste aspecte esențiale… Dacă scria la Constituție, nimeni nu mai putea modifica nimic (sau era foarte greu/aproape imposibil de făcut acest lucru). Faptul că n-au dorit să menționeze clar în Noua Constituție, ridică o întrebare : nu cumva de-aici și până la rediscutarea / modificarea Codului Civil n-a mai rămas decât un singur pas ?!? Ce garanție le oferă USL, românilor, că acest lucru nu se va întâmpla ???

   Sunt foarte trist și dezamăgit… USL = ILUZIE…

   https://www.tomthecat.ro/codul-civil-a-intrat-in-vigoare-astazi-1-octombrie-2011-si-interzice-casatoriile-dintre-persoanele-de-acelasi-sex-in-romania/

  • Jean, iată cum acționează politicienii fără Hristos și fără Dumnezeu, uite cum își calcă cuvântul, cum retrag ceea ce tocmai votaseră și aprobaseră cu o săptămână în urmă în Comisia de revizuire a Constituției !

   Azi zic una și mâine fac alta… Oameni fără teamă de Dumnezeu, călcători de cuvânt, fără responsabilitate și fără să le pese de viitorul / destinul națiunii române…

   Domnul să aibă milă de România !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow