TOM THE CAT - BLOG EVANGHELIC EDUCATIV PENTRU ROMÂNI

PRIVEGHI CU OCAZIA PLECĂRII LA DOMNUL A PASTORULUI VASILE TALOȘ

VASILE TALOS - PASTOR BISERICA BAPTISTA BUNAVESTIRE BUCURESTI

(foto: alfaomega.tv)

Așa cum știți, fratele păstor Vasile Alexandru Taloș a plecat recent la Domnul, lăsând multă durere în inimile noastre, ale celor care l-am cunoscut, indiferent de bisericile din care facem parte. Despărțirea de un om atât de drag și scump este foarte dureroasă chiar dacă este temporară. În această seară, chiar cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului, a avut loc o slujbă de priveghi în Biserica Baptistă “Bunavestire” din București. Să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să mângâie inimile îndurerate, să aline suferința celor dragi și apropiați din familie și să le dea un duh de îmbărbătare tuturor fraților și surorilor din această scumpă biserică greu încercată și întristată prin pierderea neașteptată a pastorului dumnealor care a fost un adevărat părinte duhovnicesc! Ne vom aminti întotdeauna cu cea mai mare plăcere și cu profund respect de acest minunat slujitor al Domnului de la care am avut cu toții de învățat în umblarea noastră pe Calea Mântuirii.

La revedere, scumpul nostru frate păstor Vasile Alexandru Taloș!
Să ne revedem cu bine în Împărăția lui Dumnezeu!

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE DESPRE SCUMPUL NOSTRU FRATE PĂSTOR VASILE TALOȘ:

https://www.tomthecat.ro/vasile-talos-ruga-pentru-vremuri-de-restriste-biserica-baptista-bunavestire-bucuresti-29-martie-2020/

https://www.tomthecat.ro/pastorul-vasile-talos-a-pierdut-lupta-cu-coronavirusul-sars-cov2-si-a-trecut-in-vesnicie/

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!